Haberler

Alişan'dan Mahsun Kırmızıgül'ün müziğe dönmesine tepki: O çok döner

Güncelleme:

Ünlü türkücü Alişan, önceki gün oğlu Burak ile Nişantaşı'na giderek güzel havanın tadını çıkardı. Kendisini görüntüleyen gazetecilerle sohbet eden Alişan, muhabirlerin ısrarlı soruları üzerine eskiden dost olduğu ancak şimdi arasının kötü olduğu Mahsun Kırmızıgül hakkında konuştu.

"MAHSUN KIRMIZIGÜL BAKTI PARA YOK YİNE DÖNER"

Bir dönem yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Alişan ile Mahsun Kırmızıgül'ün 20 yıl önce arası açıldı. Yıllardır küs olan ikili, birbirinin adını duymaya bile tahammül edemiyor. Alişan, habercilerin "Müzik hayatına geri dönüyormuş, ne düşünüyorsunuz?" sorusuna önce yanıt vermek istemedi. Israrlar üzerine konuşan Alişan ise "Sevmediğim için hakkında konuşmak istemiyorum aslında. Ama Mahsun çok döndüğü için her yere dönebilir. Yarın sinemaya, ertesi gün başka yere. Baktı para yok, hop yine döner. Onunla hiçbir zaman ağabey-kardeş olmadık" dedi.

Alişan'dan Mahsun Kırmızıgül'ün müziğe dönmesine tepki: O çok döner

"HAYRANLARINI ÜZERİME SALMAKLA TEHDİT ETMİŞTİ"

Posta'da yer alan habere göre: Kırmızıgül hakkında sert sözler söyleyen Alişan, sözlerine şöyle devam etti: "Benim hayatımda hiçbir yeri yok. Ne sevgi duyarım, ne saygı. Zamanında beni, hayranlarını üzerime salmakla tehdit etmişti"

Alişan'dan Mahsun Kırmızıgül'ün müziğe dönmesine tepki: O çok döner

"BABAMA SAYGISIZLIK YAPAN KİM OLURSA OLSUN AFFETMEM"

Alişan katıldığı bir programda Mahsun Kırmızıgül ile arasında yaşananları şöyle anlatmıştı:

"Mahsun Kırmızıgül birkaç sene önce bir düğünde bir babama bir saygısızlık yaptı. Ben babama bir saygısızlık yaparsa bu Mahsun Kırmızıgül değil bu kim olursa olsun bunu affetmem. Ya Mahsun Kırmızıgül bizim evimize girip çıkan birisi daha önceki senelerde. Çok yakın bir arkadaşımızın ortak arkadaşımızın düğününde karşılaştık. Ben gittim yanına bana böyle çok soğuk bir merhaba dedi. Sonra babam yanına gitti. Böyle bacak bacak üstüne atıp babamın suratına bile bakmadan bir 'Merhaba' dedi. Yani benim kafamdan aşağı kaynar sular döküldü.

Alişan'dan Mahsun Kırmızıgül'ün müziğe dönmesine tepki: O çok döner

Sokakta tanımadığımız birisi bile gelse bir hayranın bile gelse Alişan Bey babam dese hani elini öperim. Saygı gösteririm falan. Bunu göremedim ondan ve çok fazla sinirlendim. Hatta o gün orada hani zor tuttular beni öyle söyleyeyim. Yakın bir arkadaşımızın düğün olmazsa başka şeyler de olabilirdi.

Onun şöhreti, parası, ne bileyim hayatı hiçbiri beni ilgilendirmiyor ve ben ona da o zaman söyledim. Yani karşında 22-23 yaşındaki Alişan değil şu anda 42 yaşında bir adam var ve benim babama saygılı olmak zorundasın. Bundan sonra da benim hayatımda hiçbir zaman yeri olmayacak saygı da duymayacağım, sevgide duyacağım."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mahsun Kırmızıgül Nişantaşı Alişan Haberler

500

Yorumlar (69)

Leyli Leyli yar:

Alişan gibi cahillikten ölen bir damın bile gündem olabildiği ülkede yaşıyoruz, bu kaliteyi cidden haketmedik.

77
12
yanıtYanıtla
asdf:

O Cahil bu cahil su cahil. . . tek sen mi akıllısın

yanıt11
yanıt21
son ülkücü:

alişan bomboş bir adamsın. . . mahsunun sinema sektöründe beklediğimden başarılı olduğunu düşünüyorum

51
20
yanıtYanıtla
Adamlık şart:

Mahsun hdp li yalnız burda bi çelişki var

yanıt11
yanıt11
cemil:

Aliş sen Mahsunun tırnağı bile olamazsın, o senden en az 5 kat daha fazla adam

23
23
yanıtYanıtla
Terbiye 0:

Adamlık büyüklere saygısızlık etmeklemi oluyor karaktersize bak

yanıt12
yanıt12
GS:

alis bos adamsin

26
10
yanıtYanıtla
n:

öbürü çok dolu

yanıt17
yanıt3
Ayna lazım:

Bak bakalım sen adammisin

yanıt5
yanıt14
ses yk:

Alişan bi sus kusura bakma ama sende ses te yok

24
8
yanıtYanıtla
Tüm 69 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title