Haberler

Kim Milyoner Olmak İster'de 60 bin TL'lik yemek sorusu yarışmacıya zor anlar yaşattı

Güncelleme:

Ekranların en çok izlenen yarışması Kim Milyoner Olmak İster'e yemek sorusu damga vurdu. "Hangi adda bir yemek vardır?" sorusunun cevabı yarışmacıya zor anlar yaşattı.

ATV ekranlarında yayınlanan ve Kenan İmirzalıoğlu'nun sunuculuğunu üstlendiği Kim Milyoner Olmak İster 18 Ocak Cumartesi akşamı izleyenlerin karşısına çıktı. Son bölümde yarışmacıya sorulan sorunun yanıtı televizyon başındaki izleyenler tarafından araştırılmaya başlandı. Ancak bir sorunun cevabı izleyenleri bile zorladı.

60 BİNLİK SORUDA TAKILDI

ATV'nin her hafta izleyicileri ekran başına kilitleyen fenomen yarışma programı Milyoner'de bu hafta Selin Hanım adlı yarışmacı soruları arka arkaya bilerek 60 bin TL değerindeki soruyu görmeye hak kazandı. Ancak genç yarışmacı 60 bin TL'lik soruda takıldı.

60 bin TL'lik yemek sorusu yarışmacıya zor anlar yaşattı

SORUYU DUYUNCA ŞAŞIRDI

"Hangi adda bir yemek vardır?" sorusuyla karşı karşıya kalan Selin Hanım, daha önce böyle bir şey duymadığını, şıklar hakkında en ufak bir bilgisinin olmadığını söyledi.

60 bin TL'lik yemek sorusu yarışmacıya zor anlar yaşattı

YARIŞMADAN ÇEKİLDİ

Kazandığı parayı riske atmak istemeyen Selin Hanım kısa bir süre düşündükten sonra yarışmadan çekildi. Kenan İmirzalıoğlu'nun "Devam etseydiniz hangi cevabı verirdiniz?"sorusuna genç yarışmacı yanlış seçeneği işaretledi.

60 bin TL'lik yemek sorusu yarışmacıya zor anlar yaşattı

İşte Milyoner'de merak uyandıran o soru;

Soru: Hangi adda bir yemek vardır?

A: Cırtımcırt

B: Pırtımpırt

C: Tırtımtırt

D: Zırtımzırt

Doğru cevap: B: Pırtımpırt

PIRTIMPIRT NEDİR?

Pırtımpırt veya kirtimburt, Kayseri'nin Develi ilçesine ait bir ev yemeğidir. Taze asma yapraklarının parçalanıp (pırtılıp) tencerede pişirilmesiyle ortaya çıkan hafif ekşili tat, yemeği diğer yeşil yaprak (ıspanak, pazı) yemeklerinden ayırır.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kenan İmirzalıoğlu Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (35)

hee:

bi kadın olacak daha yemek bimiyo

1
43
yanıtYanıtla
Sakaryalı Hatun:

Ben yemek yapmayı bilmiyorum, onun için ya çok zengin birisiyle, yada aşçı birisiyle evlenmem lazım. :((((

8
9
yanıtYanıtla
Sakaryalı hatun:

Benim adıma yorum yazıyorsun...Seni,ALLAH,A havale ediyorum.

yanıt2
yanıt8
Sakaryalı hatun:

Adımı kullanma, git başkasıyla uğraş.

yanıt4
yanıt5
Avni:

hello sakaryalı hatun

yanıt3
yanıt4
Sakaryalı Hatun:

Hello, Avni Abi nasılsın?

yanıt2
yanıt3
hişt:

Hişt hişt, sakin olun, sinirlerinize hakim olun koca ilde tek hatun olacak değil ya

yanıt2
yanıt3
kılıç:

herkes sana para birikimi yaparak gel bu parayı ye demez saçmalamışın.

yanıt4
yanıt4
KILIÇ:

ilk defa duydum.

10
1
yanıtYanıtla
yuh:

yemek sorusunu bilmeyen kadına ne denir

1
10
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title