Haberler

Tuzla Tersanelerini Araştıracak Komisyon Belirlendi

Tuzla Tersanelerindeki İşçi Ölümlerinin Nedenlerinin Belirlenmesi İçin Kurulan Meclis Araştırma Komisyonunun Üyeleri Belirlendi.

Tuzla tersanelerindeki işçi ölümlerinin nedenlerinin belirlenmesi için kurulan Meclis Araştırma Komisyonunun üyeleri belirlendi.

TBMM Genel Kurulunda, komisyon üyeliklerine siyasi parti gruplarınca gösterilen adayların isimleri okunarak oylandı ve kabul edildi.

Buna göre, Araştırma Komisyonu üyeliklerine, AK Parti'den Antalya Milletvekili Abdurrahman Arıcı, Gaziantep Milletvekili İbrahim Halil Mazıcıoğlu, İstanbul milletvekilleri Fuat Bol, Mehmet Beyazıt Denizolgun, Mehmet Domaç ve Özlem Piltanoğlu Türköne, Kocaeli Milletvekili Azize Sibel Gönül ve Manisa Milletvekili Recai Berber seçildi.

CHP'den İstanbul milletvekilleri Bayram Meral ve Çetin Soysal, Mersin Milletvekili Ali Rıza Öztürk, MHP'den İstanbul Milletvekili Mithat Melen ve Kars Milletvekili Gürcan Dağdaş, DTP'den İstanbul Milletvekili Sebahat Tuncel de komisyonun diğer üyeleri oldu.

Komisyon, bugün toplanarak görev dağılımı yapacak.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title