Haberler

Tuzla'da Patlama: 1 Ölü, 6 Yaralı

Tuzla'da Bir Tersanede Bulunan Geminin Onarımı Sırasında Meydana Gelen ve 1 Kişinin Hayatını Kaybettiği 6 Kişinin de Yaralandığı Patlamanın Ardından Bomba Uzmanları Olay Bölgesinde İnceleme Yaptı.

Tuzla'da bir tersanede bulunan geminin onarımı sırasında meydana gelen ve 1 kişinin hayatını kaybettiği 6 kişinin de yaralandığı patlamanın ardından bomba uzmanları olay bölgesinde inceleme yaptı.

Tuzla'daki Tersaneler bölgesinde bulunan Selah Tersanesi'nde bir geminin onarımı sırasında meydana gelen patlamada İzzet Güder isimli işçi hayatını kaybederken, 6 işçi de yaralandı. Patlamanın ardından bölgede geniş güvenlik önlemleri alınırken, bomba uzmanları da tersaneye geldi. Tersane önünde çok sayıda işçinin bekleyişi sürerken, Selah Tersanesi de patlama ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Yazılı açıklamada, "Saat 14.30'da Selah Tersanesi'nde H-52 No, nolu projenin ana güvertesinde çalışma ve personel olmayan bir mahalde sebebi henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama olmuştur. Patlama nedeniyle bir işçimiz maalesef yaşamını yitirmiştir. Patlamanın sebebiyle ilgili mercilerin incelemesi sürüyor" denildi.

Tersanede patlama ile ilgili olarak incelemeler devam ederken, hastaneye kaldırılan yaralıların tedavileri ise sürüyor. Tersaneler bölgesinde son 8 yıl içerisinde meydana gelen 942 kazada 54 kişi hayatını kaybetti.

(FA-EY-EY-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title