Haberler

Tuzla'da toplanan bayat ekmekler ihtiyaç sahipleri için gıda kolisine dönüşüyor

Güncelleme:

Tuzla'da toplanan bayat ekmekler gıda kolilerine dönüştürülerek ihtiyaç sahibi ailelere destek veriliyor.

Tuzla'da toplanan bayat ekmekler gıda kolilerine dönüştürülerek ihtiyaç sahibi ailelere destek veriliyor.

Tuzla Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, ilçenin 17 mahallesinde oluşturulan merkezlerde toplanan bayat ekmekler, anlaşma kapsamında özel bir firmanın deposuna gönderiliyor.

Depoda tartılan ekmekler, firma tarafından 300 kiloya bir gıda kolisi olacak şekilde değiştiriliyor. Gıda kolileri de Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı'nın belirlediği ihtiyaç sahibi ailelere teslim ediliyor.

Tuzla'da bir yılda toplanması hedeflenen yaklaşık 362 ton bayat ekmeğin gıda kolisi olarak ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılması planlanıyor.

Hem israfın önüne geçilirken hem de bayat ekmeklerin geri dönüşüme kazandırmasını sağlayan çalışma ile toplanan bayat ekmeklerden sağlanan 40 gıda kolisi ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Tuzla Belediyesi Tuzla Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title