Haberler

Tuzla'da 1 Tersaneye 5 Gün Kapatma

Tuzla Tersaneler Bölgesinde Faaliyet Gösteren Astaş Aslan Tersanecilik Denizcilik A.ş'nin 5 Gün Süreyle Kapatılmasına Karar Verildiği Bildirildi.

Tuzla Tersaneler Bölgesinde faaliyet gösteren Astaş Aslan Tersanecilik Denizcilik A.Ş'nin 5 gün süreyle kapatılmasına karar verildiği bildirildi.

İstanbul Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, 8 Haziran 2008 tarihinde Tersaneler Bölgesi 2. Kısım G50 Sokakta faaliyet gösteren söz konusu tersanede çalışan bir kişinin hayatını kaybetmesi olayıyla ilgili olarak, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı müfettişlerinin tersaneyi denetlediği belirtildi.

Açıklamada, ''Tersanede yüksekten düşme, elektrik kaçağı, LPG ve basınçlı tüplerin patlama riski tespit edilerek, ilgili komisyonca 4857 sayılı İş Kanunu ve buna bağlı İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetmeliğinin ilgili hükümlerine göre eksikliklerin giderilmesi çalışması yapmak üzere 5 günlük süre ile kapatılmasına karar verilmiştir'' denildi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title