Haberler

Tuzcuoğlu 'Huzur Çınarı' Projesi'ni Anlattı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve Kayseri İl Müftülüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen Ulusal Aile Sempozyumu'nda Kayseri Büyükşehir Belediyesi Eğitim Faaliyetleri (BEF) Genel Koordinatörü Refik Tuzcuoğlu,...

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve Kayseri İl Müftülüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen Ulusal Aile Sempozyumu'nda Kayseri Büyükşehir Belediyesi Eğitim Faaliyetleri (BEF) Genel Koordinatörü Refik Tuzcuoğlu, BEF bünyesinde yürütülen 'Huzur Çınarı' adlı projeyi anlattı.

Proje ile aileden kaynaklanan çeşitli sorunların çözümüne ve bu sorunların özellikle gençler üzerindeki etkilerini ortadan kaldırmaya yönelik çalışmalar yaptıklarını kaydeden Tuzcuoğlu, "Bu proje ile aileden biri olmayı hedefledik. Uzmanlarımız tek tek ailelere ulaşarak onlarla yüz yüze görüşmeler yaptılar. Projeye Sayın Başbakanımız tarafından ödül de verildi. Biz aslında sistemin üretmiş olduğu problemlerle mücadele ediyoruz. Aile ile ilgili problemleri çözme noktasında topluma empoze edilen değerler sistemini yeniden gözden geçirmek gerekiyor." dedi.

Sempozyumda ayrıca geçtiğimiz yıl yaşadığı rahatsızlığı nedeniyle bir böbreğini eşine veren Kayseri Büyükşehir Belediyesi Zabıta Memuru Ali Osman Özmen ve eşi Gülbeyaz Özmen'e aile birlikteliğinin güzel bir örneğini göstermesi bakımından bir plaket verildi.

(SK)

15.05.2012 17: 21: 41

TSI

NNNN - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Refik Tuzcuoğlu Ali Osman Özmen Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title