Haberler

Tuz Gölü Tatilciler ve Turistlerin Uğrak Yeri Oldu

Tuz Gölü tatilciler ve turistlerin uğrak yeri oldu Ankara, Konya, Aksaray yol güzergahında bulunan Tuz Gölü, bayram tatilcileri ve turistlerin ilgi odağındaANKARA - Ankara, Konya ve Aksaray sınırları içerisinde bulunan ve yüzölçümü bakımından Türkiye'nin ikinci büyük gölü olan Tuz...

Tuz Gölü tatilciler ve turistlerin uğrak yeri oldu

Ankara, Konya, Aksaray yol güzergahında bulunan Tuz Gölü, bayram tatilcileri ve turistlerin ilgi odağında

ANKARA - Ankara, Konya ve Aksaray sınırları içerisinde bulunan ve yüzölçümü bakımından Türkiye'nin ikinci büyük gölü olan Tuz Gölü, tatilcilerin uğrak yeri haline geldi.

Ramazan Bayramı tatili nedeniyle başta Ankara ve diğer illerden yola çıkan tatilciler, Şereflikoçhisar ilçesinde Tuz Gölü molası veriyor. Tatilcilerin ve turistlerin ilgi odağı haline gelen Tuz Gölü'nü ziyaret edenler, ayak sağlıkları için gölün sığ sularında yürüyor. Muhteşem manzara eşliğinde gölde yürüyen ziyaretçiler, hem dinleniyor hem de ayaklardaki yaralara iyi geldiği tuzun şifasından faydalanıyor.

Yol güzergahında ziyaret eden tatilciler Tuz Gölü'nü gördüklerinde mola verdiklerini belirtirken, tur şirketleri ise turistler için Tuz Gölü'ne özel seferler düzenliyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Tuz Gölü Aksaray Konya Genel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title