Haberler

Tüyler Ürperten Cinayete Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis İstemi

Tekirdağ'da 27 Yaşındaki Bir Kadını 40 Farklı Yerinden Bıçakladıktan Sonra Boğazını Keserek Öldürdüğü İddiasıyla Tutuklanan S.k. İçin 'Canavarca Bir Hisle Adam Öldürme' Suçundan Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis İstemiyle Dava Açıldı.

Tekirdağ'da 27 yaşındaki bir kadını 40 farklı yerinden bıçakladıktan sonra boğazını keserek öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan S.K. için ''canavarca bir hisle adam öldürme'' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle dava açıldı.

Tekirdağ'da yaşayan Seher Polat (27),geçtiğimiz Ağustos ayında ölü olarak bulunmuştu. Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü yaptığı inceleme sonrasında genç kadının arkadaşlık ettiğini belirlediği S.K.'yı gözaltına almıştı. Emniyetteki ifadesinde cinayeti itiraf eden S.K. tutuklanarak cezaevine konmuştu.

Tekirdağ Cumhuriyet Savcılığı, cinayetle ilgili olarak soruşturmasını tamamladı. Savcılık hazırladığı iddianamede, katil zanlısı için ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemi ile Tekirdağ 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açtı. Hazırlanan iddianamede, S.K.'nın tartıştığı Seher Polat'ı 40 farklı yerinden bıçaklandıktan sonra boğazı kesilerek öldürüldüğü belirtildi.

Olay günü bilgisine başvurulmak üzere gözaltına alınan 19 yaşındaki S.K.'nın ifadesinde suçunu itiraf ederek aralarında çıkan tartışma sonrasında kavga ettiklerini söylediği iddianamede yer aldı. S.K.'nın ifadesinde "Seher ile gece yarısı buluştuk. Birkaç gün önce evime gelerek beni sormuş. Ben de ona bir daha eve gelmemesini söyledim. Seher yine eve gelerek benimle görüşeceğini söyleyince tartışmaya başladık. Tartışma sırasında onu korkutmak için belimden bıçağı çıkardım. Bu sırada bıçağı elimden almaya

çalıştı. Ben de bıçakla yaraladım. Kendimi kaybetmiştim. Uyuşturucu almıştım ve alkollüydüm. Kaç defa bıçakladığımı hatırlamıyorum. Çok pişmanım" dediği dava dosyasına girdi. Ayrıca cinayette kullanılan bıçağın katil zanlısı tarafından gösterilen çöp kutusunda bulunduğu da ifade edildi.

Üç çocuk annesi Seher Polat, Gündoğdu Mahallesi Mahramlı Sokak üzerindeki 2 apartman arasında boğazı kesilmiş ve 40 ayrı yerinden bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunmuştu. Genç kadının eşinin ise başka bir suçtan dolayı yaklaşık 2 yıldır cezaevinde olduğu, kızlarının da Çerkezköy Çocuk Esirgeme Kurumu'nda kaldığı bildirildi.

(EÖ-ED-BA-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title