Haberler

Tüvturk, Akdeniz Bölgesi’nin İlk Araç Muayene İstasyonunu Adana'da Hizmete Açtı

Doğuş Otomotiv-akfen-tüv Süd Konsorsiyumu Tarafından Kurulan Tüvturk, Akdeniz Bölgesi’nin İlk Araç Muayene İstasyonunu Adana'da Hizmete Açtı.

Doğuş Otomotiv-Akfen-TÜV SÜD konsorsiyumu tarafından kurulan TÜVTURK, Akdeniz Bölgesi’nin ilk araç muayene istasyonunu Adana'da hizmete açtı.

2008 yılı sonuna kadar Türkiye çapında 189’u sabit, 81 gezici olmak üzere toplam 270 adet yeni araç muayene istasyonu açarak ülke çapında AB standartlarında hizmet sunmayı hedefleyen TÜVTURK, Adana’da da faaliyet göstermeye başladı. İhale bedeli dışında, yaklaşık 4 milyon ABD Doları yatırımla faaliyete geçen Adana Yüreğir, Seyhan, Kozan ve Ceyhan araç muayene istasyonları Adana Mersin Hatay Araç Muayene Hizmetleri Yapım ve İşletim A.Ş. tarafından işletilecek. Adana İçel Hatay Araç Muayene İstasyonları, aynı zamanda TÜVTURK’un de ana şirket kurucularından olan Akfen Holding'in işleticisi olduğu şirketler arasında yer alıyor.

(AB-Y) 24.04.2008 16:06 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title