Haberler

Tüvasaş'ta Kütüphane ve Eğitim Salonu Hizmete Açıldı

Türkiye Vagon Sanayi AŞ (TÜVASAŞ) Genel Müdürlüğünün sosyal sorumluluk faaliyetleri kapsamında yapılan kütüphane ve eğitim salonu hizmete açıldı.

Türkiye Vagon Sanayi AŞ (TÜVASAŞ) Genel Müdürlüğünün sosyal sorumluluk faaliyetleri kapsamında yapılan kütüphane ve eğitim salonu hizmete açıldı.

Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, TÜVASAŞ Genel Müdürü İlhan Kocaarslan'ın talimatı ve kişisel desteğiyle şirkette bilginin daha etkin kullanımı, oluşan bilgi birikiminin korunması, çalışanlar arası iletişim, etkileşim, bilgi ve tecrübe paylaşımının kurumsal hale getirilmesinin yanında gelecekteki insan kaynağına ulaştırılmasına katkı sağlamak amacıyla kütüphane ve eğitim salonu oluşturulmasına karar verildi.

Hazırlıkları biten ve 1988-1991 yıllarında TÜVASAŞ Genel Müdürlüğü görevinde bulunan Prof. Dr. Metin Yerebakan'ın adının verildiği kütüphane ve eğitim salonu, TÜVASAŞ Genel Müdürü İlhan Kocaarslan'ın da katıldığı etkinlikle açıldı.

Şirketin eski ve yeni genel müdürlerince, açılış kurdelesi kesilerek kütüphane gezildi.

TÜVASAŞ Genel Müdürü Kocaarslan, açılışta yaptığı konuşmada, Yerebakan'ın şirkete çok önemli katkıları olduğunu belirterek, "Genel müdürlüğünüzden sonra da bize gösterdiğiniz teveccüh ve ilgi, özellikle kalite yönetim sistemlerini yerleştirmemizde çok faydalı olmuştur. Sayın hocam, zaten kazınmış durumdaki kurumsal hafızamızdaki isminizi, yine size en çok yakışan yer olarak gördüğümüz eğitim salonumuz ve kütüphanemize vererek sembolik de olsa bir şeyler yapmak istedik. Lütfettiniz, kabul buyurdunuz. Teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.

Yerebakan da insanın bulunduğu yere değer katması, gücünü zorlayarak ilerlemesi, asla engel tanımaması ve her şeye rağmen mücadelesini sürdürerek hedefine ulaşması gerektiğini kaydetti.

Kocaarslan, açılış sonunda Yerebakan'a, kütüphaneye bağışladığı kitaplar ve şirkete katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye CEO Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title