Haberler

TÜVASAŞ 'İnno Trans 2012 Berlin Fuarı'na Damgasını Vurdu

Güncelleme:

TÜVASAŞ, Almanya'nın Berlin şehrinde düzenlenen, dünyanın en büyük ve prestijli uluslararası demiryolu fuarında Türkiye'yi en iyi biçimde temsil etti.

Türkiye Vagon Fabrikası A.Ş. (TÜVASAŞ) Almanya'nın Berlin şehrinde, 18-21 Eylül 2012 tarihleri arasında düzenlenen, dünyanın en büyük ve prestijli uluslararası demiryolu fuarında Türkiye'yi en iyi biçimde temsil etti.

"İnno Trans 2012 Berlin" demiryolu teknolojileri, altyapı, tünel inşaatı ve yolcu taşıma alanında yapılan yenilikler ve firmaların geldikleri son noktaları sergiledikleri, dünya çapında 'demiryolu' alanında gerçekleştirilen en büyük fuar olma niteliğini taşıyor. Bu kapsamda, Bulgaristan ve Irak'a ihracatı devam eden TÜVASAŞ fuarda, Avrupa, Asya ve Afrika'dan çok sayıda demiryolu işletmesinin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Dünyanın sayılı işletmecileri ile bir araya gelen TÜVASAŞ heyeti, kendi standında çok sayıda ön görüşme yaptı. TÜVASAŞ heyeti, Makedonya Devlet Demiryolları, Mısır Devlet Demiryolları, Bulgaristan Devlet Demiryolları, Slovakya Devlet Demiryolları, Sudan Devlet Demiryolları, Pakistan Devlet Demiryolları, Rusya Devlet Demiryolları başta olmak üzere çok sayıda ülkenin yetkilisini ağırladı. Geleceğe yönelik görüşmelerin, istişare toplantılarının ve yeni ar-ge çalışmaları ile ilgili fikir alış verişlerinin yapıldığı yabancı işletme heyetlerinden, toplamda yaklaşık olarak 3 bin kişi ile birebir ilgilenildi.

'İnno Trans 2012 Berlin Fuarı'nda, TÜVASAŞ'ın Sakarya'da ürettiği ürünlerin yoğun ilgi çektiği TÜVASAŞ standını; ülkemizden başta Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürü Süleyman Karaman, T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın danışmanları ile çok sayıda heyet, katılımcı firma ve ziyaretçi gezdi.

TÜVASAŞ Genel Müdürü İbrahim Ertiryaki'nin, 28 Mayıs 2012 tarihinde New York Marriott Marquis Oteli'nin Kongre Salonu'nda gerçekleştirilen, 26. Uluslararası Kalite Zirvesi'nde, törenle aldığı, dünyanın önde gelen 178 ülkesinde tanınan 'Uluslararası Kalite Zirve Ödülü' ise TÜVASAŞ standının en ilgi çeken öğelerinden birini oluşturdu.

"TÜVASAŞ'ın dünya markası olmak yolunda attığı emin adımlardan birini daha gerçekleştirdik" diyen TÜVASAŞ Genel Müdürü İbrahim Ertiryaki, "Uluslararası arenada en büyük ve prestijli fuar olma özelliğini koruyan 'İnno Trans 2012 Berlin Fuarı'na katılmamız, pek çok yabancı ülke temsilcisi ile bir araya gelme imkanı sağladı. Hem ürünlerimizi tanıttık hem bir Türk üreticisi olarak yerimizi boş bırakmadık. Fuar alanında en çok ziyaret edilen ve misafirleri ile birebir ilgilenilen stand TÜVASAŞ standıydı. Biz TÜVASAŞ ailesi olarak her alanda, Türkiye için bir övünç kaynağı olmak amacındayız. Bu gelişmeler, TÜVASAŞ olarak bizleri daha büyük hedeflere ulaşmak ve başarılarımıza yenilerini eklemek için sürekli motive edip zinde tutmaktadır" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bulgaristan Almanya Berlin Eylül Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title