Haberler

Rezil Adam, İş Merkezinde Çöp Kutusuna Tuvaletini Yaptı! Kamera Kayıttaydı

Güncelleme:

Sakarya'nın Erenler ilçesinde, iş merkezinde genç bir adamın tuvaletini çöp kutusuna yaptığı anlar kameraya yansıdı.

Sakarya'nın Erenler ilçesinde, bir iş merkezinde bir kişinin tuvaletini çöp kutusuna yaptığı anlar kameraya yansıdı.

KORİDORDAKİ ÇÖPE TUVALETİNİ YAPTI

Olay, Erenler'de bir iş merkezinde meydana geldi. Binadaki iş yerlerinde çalışırken aldıkları kötü koku üzerine koridora çıkan esnaf, kokunun nereden geldiğini araştırmaya başladı. Bina görevlileri, çöpe gidip baktıklarında dışkı olduğunu gördü. İş merkezinin güvenlik kameralarını inceleyenler, gördükleriyle şok yaşadı. Görüntülerde binaya giren bir kişinin bir süre sonra koridordaki çöpe tuvaleti yaptığı görüldü.

O ANLAR KAMERADA

İş yerlerinin kapalı olduğu sırada adamın çöpe oturup tuvaletini yapması ve üzerini giyip iş merkezinden ayrılması kameraya yansıdı. Binadaki tuvaletin, kişinin tuvaletini yaptığı çöpe 15 metre mesafede olduğu öğrenildi.

POLİSE ŞİKAYET YAPILMADI

Bina yönetiminin bu olaydan sonra koridorlarda bulunan çöp kutularını kaldırma kararı aldığı belirtildi. Konuyla ilgili polise ise herhangi bir şikayet yapılmadı.

Tuvaletini İş Merkezindeki Çöp Kutusuna Yaptı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sakarya Erenler 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (17)

önyargı:

rezil diyorsunuz utanmadan hastalığı olabilir sıkışmış olabilir tutamıyor olabilir bencilliğin lüzmu yok çalmamış çırpmamış yere de yapmamış elbette doğru değil ama insan bu ön yargılı olmayalım her şeye

12
7
yanıtYanıtla
gu:

ne olursa olsun madem yaptın öyle bişey ve gerçekten hastasın, adamsan alırsın o çöpü uygun bir şekilde temizler getirirsin.

yanıt0
yanıt0
CEVAP:

Haklı demiyorum dikkatinizi çekerim zihinsel bir engeli de olabilir psikolojini bilemeyiz ama keyfi olarak kimsenin böyle bir şey yapacağını sanmam. Ama kesinlikle yanlış. . .

yanıt1
yanıt0
Numbia:

bu gerzek adam sizce hangi partidendir..??

13
5
yanıtYanıtla
ahmet begim:

ben ayıları dağda ve ormanda bilirdim. fakat şehirdede varmış meğer

3
9
yanıtYanıtla
Türk vatandaşı:

Gerici yobazlar çok

3
3
yanıtYanıtla
HANDE:

PİS HERİF

4
1
yanıtYanıtla
VANLI ANDSMERO:

terbiyesiz herif altında audiyle geziyor birde bu tipler.

5
0
yanıtYanıtla
Türk vatandaşı:

Sakarya Sakarya işte ne beklersin her türlü şeyler ordan çıkıyor o bölgeden

3
2
yanıtYanıtla
hasan yüksel:

ulan partiyle ne alakası var gerizekalı embesiller bunun

3
2
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title