Haberler

Tütüneker, Süre İstedi

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, takımın her geçen gün daha iyi futbol oynadığını belirterek, morale ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, takımın her geçen gün daha iyi futbol oynadığını belirterek, morale ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 5.haftasında 21 Eylül Cumartesi günü Gençlerbirliği'ni konuk edecek Torku Konyaspor, bir günlük izin sonrasında akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla hazırlıklarına başladı. Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde teknik direktör Uğur Tütüneker gözetiminde yapılan antrenmanda Djalma Campos ve Gunnar Heidar Thorvaldsson takımdan ayrı çalıştı.

Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan teknik direktör Uğur Tütüneker, Ziraat Türkiye Kupası 2.turda Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Arsinspor ile deplasmanda karşılaşacaklarını hatırlatarak, her sonuca sürpriz bir maç olacağını bildirdi.

Sanica Boru Elazığspor maçında iyi oyun oynamalarına rağmen 2 şansız gol yediklerini kaydeden Tütüneker, takımın performansının her geçen gün yükseldiğini savundu. Tütüneker, "Oyun ve pozisyon anlamında bizim yükseldiğimiz bir performans var. Bunu Gençlerbirliği maçında devam ettirmek istiyoruz. Eğer bunu devam ettirirsek Gençlerbirliği'ni yeneriz diye düşünüyorum. Son 4 maçı değerlendirirsek en iyi maçlarımızı oynadık deplasmanda. Takımımız gittikçe oyun olarak yükseliyor ama moral bulamadık o da galibiyet olsa gerek. O morali de bulursak güzel günler bizi bekliyor" dedi.

"HER KARARA RAZIYIM"

Uğur Tütüneker, alınan mağlubiyetler sonrası takımda teknik direktör değişikliğine gidileceği yönündeki haberlere karşılık, yönetim kurulunun alacağa her karara razı olacağını açıkladı. Tütüneker, "Hoca değişikliğine yönetim karar verecek. Yönetim diyecek ki, biz her şeye razıyız. Ben o kadar güzel günler yaşadım ki Konya'da, onun için her şeye razıyım. Eğer Konyaspor başka hocayla ligde kalacaksa kalabilir, hiçbir problem yok yeter ki, Konyaspor'a biz hizmet edelim. Biz iyi hizmet etmeye geldik. Şuana kadar 3 mağlubiyet var ama azcık daha sabırlı olalım. Takımın iyi yolda olduğunu görüyoruz. İnşallah bunları skora yansıtarak moral bulmak lazım. İnşallah bunu da en kısa zamanda yaparız" diye konuştu. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Torku Konyaspor Uğur Tütüneker Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title