Haberler

Tütüneker: 'Oyundan Memnun Değilim'

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 1-0 Yenerek 3 Puan Alan Kasımpaşa'nın Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, Kendileri İçin Hayati Bir Maçtan Galip Geldikleri İçin Mutlu Olduklarını Söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 1-0 yenerek 3 puan alan Kasımpaşa'nın teknik direktörü Uğur Tütüneker, kendileri için hayati bir maçtan galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Tütüneker, maçtan sonra yaptığı açıklamada, takımının son 7-8 haftadır iyi mücadele ettiğini ifade ederek, ''Bugün oyundan memnun değilim, ama futbolcularım mücadele etti ve maçı kazandık. Takımımdan memnunum. Ligde kalmak için mücadelemizi sonuna kadar yapacağız'' dedi.

Kendi sahalarında ilk kez oynamaları ile ilgili olarak Tütüneker, seyirci atmosferinin oyuncularını havaya soktuğunu, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda bu atmosferin olmadığını dile getirdi.

Uğur Tütüneker, devre arasında oyuncular soyunma odasına giderken, körükte yaşanan olaylarla ilgili olarak ise ''Çok önemli bir şey olmadı. Sadece itiş kakış yaşandı. Bir iki futbolcunun birbirine sataşması oldu. Ama iki taraf da araya girerek onları ayırdı. Biz İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile kardeş takımız. Aramızda bir sorun olmaz'' şeklinde konuştu.

Gelecek hafta Fenerbahçe ile yapacakları maça değinen teknik direktör Tütüneker, ''Biz Beşiktaş'a, Trabzonspor, Galatasaray'a karşı nasıl oynadıysak, Fenerbahçe'ye karşı da öyle oynayacağız. Rakibimiz karşısında öne doğru baskılı oynamak istiyoruz. Korkmadan, iyi mücadele edip, puan veya puanlarla dönmek istiyoruz'' diyerek sözlerini tamamladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı da Kasımpaşa karşısında oyunun büyük bölümünü rakip sahada oynamalarına karşın mağlup olduklarını söyledi.

Avcı, hatalı bir gol yediklerini ifade ederek, ''Karşılaşmada oyunun büyük bölümünü rakip sahada oynadık. Ancak kendi hatamızdan yediğimiz bir golle maçı kaybettik'' dedi.

Kasımpaşa seyircisinin kendisine gösterdiği ilgiye teşekkür eden Avcı, ''Tesis çok güzel olmuş ama buraya gelecek takımlara özellikle devre arasında tünel girişi için uyarıda bulunuyorum'' diye konuştu.

Kasımpaşa deplasmanının iyi bir deplasman olduğunu kaydeden Abdullah Avcı, devre arasında yaşanan olaylar konusunda ise ''İdareci konumunda kulübede oturan insanların bu şekilde davranmaması lazım'' diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title