Haberler

Tütüncü'den polis haftasında sürpriz ziyaret

Güncelleme:

Türk Polis Teşkilatı'nın 176'ncı kuruluş yıl dönümü dolayısıyla görevi başındaki polislerin 'Polis Haftası'nı sürpriz bir ziyaretle kırmızı güllerle kutlayan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Bizlerin huzur ve güvenliği için 176 yıldır halkına, vatanına, toprağına ve bayrağına durmadan hizmet eden Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıl dönümünü kutluyorum" dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Türk Polis Teşkilatı'nın 176'ncı kuruluş yıl dönümünü kutladı. Beraberindeki heyetle Kepez'deki yatırım çalışmalarını inceleyen Tütüncü, aynı zamanda bölgedeki karakolları da ziyaret ederek, görevi başındaki polislerin 'Polis Haftası'nı kutladı. Polislere kırmızı gül takdim eden Başkan Tütüncü, "Siz bizim canımızsınız. Sizleri çok seviyoruz. Biz sizlerle daha güvende ve emniyetteyiz" dedi.

Polislerle sohbet eden Tütüncü, istek ve dileklerinin olup olmadığını da sordu. Görevi başındaki polislerde, Başkan Tütüncü'ye ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Türk Polis Teşkilatı'nın 176'ncı kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir açıklama yapan Başkan Tütüncü, "Bizlerin huzur ve güvenliği için 176 yıldır halkına, vatanına, toprağına ve bayrağına durmadan hizmet eden Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. Aziz milletimizin canı pahasına görev yapan tüm polislerimize şükranlarımızı sunuyor, bu güçlü teşkilatın tüm şehitlerini de rahmet ve minnetle anıyoruz " diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Polis Haftası Kepez Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor?
title