Haberler

Timsah Bir Anda Sudan Fırladı, Balık Tutan Adam Neye Uğradığını Şaşırdı

Güncelleme:

ABD'de gölde balık tutan adam, yakaladığı balığın peşinden gelen timsahın bir anda sudan çıkıp balığı kapmasıyla neye uğradığını şaşırdı.

İlginç olay ABD'nin Florida eyaletinde meydana geldi. Göl kenarında balık tutan adamın oltasına bir balık takıldı. Bunu gören timsah ise ani bir hareketle balığı yakaladı.

BALIKLARI TİMSAHA ATIP KAÇTI

Yaşadığı olayla şaşkına uğrayan adam, tuttuğu diğer balığı da timsaha fırlatırken o anlar amatör kameraya böyle yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Florida Komik - İlginç Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (5)

krokodildundy:

timsah göletinde, ne işin var bilader. . . balıkla kurtulduğuna sevin. . timsahın balığını çalan he. . .

4
0
yanıtYanıtla
Eren Derdiçok:

Hobi olarak bende balık avlarım sulama kanalında kedilerle başım dertte olmakta bir kedi var yakaladığım levreği kapmaya çalışıyor şok oldum güçlükle çıkardım balığı unutmadım of of felaket bu hayvanlar alemi kedi özellikle kurnaz bir hayvan haberdeki timsahda tartışılmaz pusu avlanma uzmanı .

1
0
yanıtYanıtla
KILLI:

HEYYYTTTTTTT SES KES

1
0
yanıtYanıtla
cosmos:

iyiki seni yememiş

0
0
yanıtYanıtla
Depresyonlu adam:

Merak ettim oltanin ignesi timsaha hasar verdimi vermedimi ? Bu merakimi ölunceye kadar gideremicem yazik bana

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title