Haberler

Tutkulu Aşkı Yüzünden Ölemedi, Öldürdü

Kütahya'da terk edilmiş otomobilin bagajında cesedi bulunan Yusuf Melek'in (34), karşılıksız aşk cinayetine kurban gittiği ortaya çıktı.

Kütahya'da terk edilmiş otomobilin bagajında cesedi bulunan Yusuf Melek'in (34), karşılıksız aşk cinayetine kurban gittiği ortaya çıktı. Cinayeti, Yusuf Melek'in eşi Sibel Melek'i (33) karşılıksız ve tutkuyla seven Ali Taşkın'ın (23) işlediği iddia edildi. Ali Taşkın'ın, Sibel Melek'ten 'red' cevabı aldığı için daha önce tüfekle başına ateş ederek intihara kalkıştığı, ancak saçmaların başını sıyırması nedeniyle kurtulduğu öne sürüldü.

Kütahya'da iki gün önce işe gitmek üzere evinden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 3 çocuk babası Yusuf Melek'in cesedi, dün Alayurt Mahallesi'ndeki tarlada kendisine ait 43 FR 448 plakalı otomobilin bagajında bulundu. Mahalle sakinleri tarafından tarlada terkedilmiş bir araç olduğu yönünde ihbar yapılması üzerine, belirtilen adrese giden jandarma ekipleri, otomobilin bagajında Yusuf Melek'in cansız bedeni ile karşılaştı. İl Merkez Jandarma Komutanlığı ve Olay Yeri İnceleme ekiplerinin titiz çalışmaları sonucu, cinayet şüphelileri kısa sürede yakalandı.

AŞKI YÜZÜNDE DAHA ÖNCE İNTİHARA KALKIŞMIŞ

Jandarma ekipleri, Yusuf Melek'in eşi Sibel Melek'i uzun yıllardır karşılıksız bir şekilde sevdiği belirtilen ve kendisinden 10 yaş küçük olan Ali Taşkın'ı cinayet şüphelisi olarak gözaltına aldı. Ali Taşkın'ın Sibel Melek'i sürekli telefonla arayarak aşkını ilan ettiği ve geçtiğimiz yıllarda aşkına karşılık bulamayıp Sibel Melek tarafından reddedildiği için av tüfeğiyle başına ateş ederek intihara kalkıştığı, saçmaların başını sıyırması sonucu yaralandığı ve hastanede gördüğü tedavinin ardından iyileştiği belirtildi.

PUSU KURARAK ÖLDÜRMÜŞ

Ali Taşkın'ın, geçen Cumartesi günü sabah saatlerinde Yusuf Melek'in her gün işe giderken kullandığı Alayurt tren garı civarında pusu kurduğu, yol üzerine büyük bir dal parçası koyarak yolu kapattığı ve kendisinin de kum yığınının arkasına gizlenip Yusuf Melek'in gelmesini beklediği belirtildi. Yoldaki dalı kaldırmak için otomobilinden inen Yusuf Melek'i sırtından av tüfeği ile vuran Ali Taşkın'ın, yaralı halde kaçmak isteyen Melek'e arkasından bir kez daha ateş ederek öldürdüğü iddia edildi. Ali Taşkın daha sonra olayda kullandığı av tüfeğini bir ağacın dibine gizleyerek, Melek'in cesedini de otomobilinin bagajına koyup olay yerinden kaçtığı kaydedildi.

EŞİ BAYGINLIK GEÇİRDİ

Olay yerinde geniş çaplı araştırma yapan jandarma ekipleri, Ali Taşkın ve beraber gezdiği amcasının oğlu Ahmet Taşkın ile sürekli aşkını ilan etmesine rağmen karşılık bulamadığı 3 çocuk annesi Sibel Melek'i gözaltına aldı. Sağlık raporu için hastaneye getirilen Sibel Melek hastane çıkışında baygınlık geçirdi. Melek ifadesinin alınmasından sonra serbest bırakıldı. Jandarma ekipleri Ali Taşkın'ın ifadesi doğrultusunda yaptıkları araştırmada, olayda kullanılan tüfeği de buldu.

Gözaltına alınan Ali Taşkın ve Ahmet Taşkın'ın işlemlerinin tamamlanmasından sonra adliyeye sevk edilecekleri belirtildi. - Eskişehir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title