Haberler

TUSİD , Host Milano 2017'De Boy Gösterecek

Güncelleme:

TUSİD Üyeleri endüstriyel mutfak sektörünün Avrupa'daki en büyük fuarı olan Host Milano 2017'ye bu yıl da katılıyor. 43'ü TUSİD üyesi olmak üzere toplam 65 Türk firması da fuardaki yerini alıyor.

Endüstriyel mutfak sektörünün Avrupa'daki en büyük fuarı olan Host Milano 2017, 20-24 Ekim tarihlerinde İtalya'nın Milano kentinde düzenleniyor. Endüstriyel Mutfak, Çamaşırhane, Servis ve İkram Ekipmanları Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TUSİD), bu yıl da fuara katılıyor. 43'ü TUSİD üyesi olmak üzere toplam 65 Türk firması da fuardaki stand alanlarında yerini alıyor.

Host Milano 2017 Uluslararası Otel Ekipmanları Fuarı, dünya turizm ve konaklama endüstrisinin en önemli fuarlarından biri olarak biliniyor. Otel ekipmanlarından mutfak ve bar ekipmanlarına kadar konaklama sektörüyle ilgili tüm alanlarda faaliyet gösteren firmaları temsil ediyor. İşkollarının önde gelen tüm firmalarını çatısı altında toplayan TUSİD, bu fuarda üyeleri arasında mesleki ve sosyal dayanışmayı sağlamayı, yeni iş birlikleri geliştirmeyi, Avrupa'daki firmalarla yakın bir ilişki kurmayı hedefliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İtalya Milano Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title