Haberler

Tüsiad St Petersburg Uluslararası Ekonomik Forumu'na Katıldı

Tüsiad, St. Petersburg'da düzenlenen Saint Petersburg Uluslararası Ekonomik Forumu'na (SPIEF) kurumsal olarak katıldı. T

ÜSİAD'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, TÜSİAD 21-22 Haziran 2012 tarihlerinde St. Petersburg'da yapılan Saint Petersburg Uluslararası Ekonomik Forumu'na (SPIEF) kurumsal olarak katıldı. Forum çerçevesinde TÜSİAD, 21 Haziran 2012 Perşembe günü Türkiye ekonomisini ve yatırımlarını konu alan bir oturum düzenledi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız oturuma katılarak bir konuşma gerçekleştirdi. Suna Vidinli'nin sunduğu oturumda, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erman Ilıcak, Sberbank Kıdemli Başkan Yardımcısı Denis Bugrov, TPG Capital Yönetici Ortağı Stephen Peel, International Finance Corporation (IFC) Başkan Yardımcısı Dimitris Tsitsiragos ve Cüneyd Zapsu Danışmanlık Başkanı Cüneyd Zapsu birer konuşma gerçekleştirdi.

Forumla ilgili bilgi veren TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erman Ilıcak, bölge için ve bölgeye dair önemli kararların forumda alındığına dikkati çekerek, forumun 16'ncı yılında Türkiye'nin ilk kez katılım gösterdiğini belirtti. Forumu 'Rusya'nın Davos'u şeklinde tanımlayan Ilıcak, TÜSİAD'ın farklı sektörlerden iş adamlarını buraya getirdiğini belirtti. Bu yıl 6 bin 500 katılımcının geldiği forumda, Türkiye'den 40 civarında katılımcı bulunduğunu belirten Ilıcak, forum çerçevesinde ilk defa gerçekten Türkiye'nin konuşulduğunu belirtti.

DHA(SSA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Saint Petersburg Erman Ilıcak Türkiye Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title