Haberler

Tüsiad, Konya'da Gençlere Girişimciliği Öğretecek

Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) tarafından üniversite öğrencilerine, yenilikçi bakış açısı ve girişimcilik yetkinliği kazandırmak amacıyla düzenlenen "TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var!" programı, Konya'da tanıtıldı.

Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) tarafından üniversite öğrencilerine, yenilikçi bakış açısı ve girişimcilik yetkinliği kazandırmak amacıyla düzenlenen "TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var!" programı, Konya'da tanıtıldı.

"TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var!" programının tanıtımı amacıyla Konya Teknik Üniversitesi (KTÜN) Halil Cin Konferans Salonunda toplantı düzenlendi.

KTÜN Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Selçuk Halkacı, toplantıda yaptığı konuşmada, bir ihtiyacı cevap vermek üzere risk ve inisiyatif alan kişilerin girişimci olarak ifade edilebileceğini belirtti.

Risk almadan önemli bir başarıya imza atmanın çok zor olduğunu ifade eden Halkacı, öğrencilere hitaben şunları söyledi:

"Derslerinizin yanında girişimcilik ruhunu da mutlaka canlı tutmanız lazım. Yani diplomayı aldıktan sonra değil zaten ondan sonraki hayatınıza daha iyi yön verebilmek için girişimcilik ruhunuzu şimdiden taze tutmanız gerekir. Ülkemizin ve bölgemizin ekonomisi siz gençlerin, iş hayatına kazandıracağı yenilikler, inovatif fikirler ve girişimcilik ruhuyla artacağına ve yeni adımların kalkınacak bir ekonomik değere dönüşeceğine inanıyorum. Türkiye'nin geleceğine katkı sağlamak için gençleri odağa almanın ve onları süreçlerine dahil etmenin çok önemli olduğuna inanıyorum."

"TÜSİAD Bu Gençlikte İş Var!" programınının tanıtıldığı toplantıda, programa başvuruların 3 Aralık'ta sona ereceği bildirildi.

Toplantıya KTÜN Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ferruh Yıldız ve Selçuk Üniversitesi Rektör Danışmanı Prof. Dr. Tahir Balevi de katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Konya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title