Haberler

Tüsiad'dan "İş Sözleşmesinin Feshi ve İşe İade Davaları" Toplantısı

Ad'dan "İş Sözleşmesinin Feshi ve İşe İade Davaları" Toplantısı

AD'DAN "İŞ SÖZLEŞMESİNİN FESHİ VE İŞE İADE DAVALARI" TOPLANTISI

İSTANBUL 8İHA) - Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD), yarın İstanbul'da "Geçerli Nedenle İş Sözleşmesinin Feshi ve İşe İade Davaları" başlıklı bir toplantı düzenleyecek.

TÜSİAD'ın, İş Kanunu uygulamaları konusunda yargı kararlarını da dikkate alarak, hukuksal çerçevede bir değerlendirme yapmak amacıyla düzenlediği toplantının açılış konuşmaları, TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Ethem Sancak ile TÜSİAD İstihdam ve Sosyal Güvenlik Çalışma Grubu Başkanı Dr. Gülden Türktan tarafından gerçekleştirilecek.

"İş Kanunu Toplantı Dizisi"nin dördüncüsü olan toplantıda, Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Can Tuncay'ın sunumunun ardından bir tartışma oturumu gerçekleştirilecek. TÜSİAD İstihdam ve Sosyal Güvenlik Çalışma Grubu Üyesi Barbaros Çağa'nın başkanlığında yapılacak oturuma, Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Can Tuncay, Avukat Cengiz Özbilgin ve Mehmet Uçum ile Emekli Hakim Hakkı Aktaş konuşmacı olarak katılacak.

TÜSİAD, İş Kanunu'nun, doğru yorumlanması ve uygulanabilmesinin öneminin arttığı görüşüyle "İş Kanunu Toplantı Dizisi"ni 2004 yılında başlatmıştı.

(CHT-ÖZ-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title