Haberler

Tüsiad Bu Gençlikte İş Var!" Programı Bugün Başlıyor

Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) tarafından üniversite öğrencilerine, yenilikçi bakış açısı ve girişimcilik yetkinliği kazandırmak amacıyla 2011 yılından beri düzenlenen "TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var!" Programı'nın başvuru süreci bugün başlıyor.

Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) tarafından üniversite öğrencilerine, yenilikçi bakış açısı ve girişimcilik yetkinliği kazandırmak amacıyla 2011 yılından beri düzenlenen "TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var!" Programı'nın başvuru süreci bugün başlıyor.

Programa başvurular 3 Aralık'a kadar sürecek. Program dahilinde genç girişimcilere eğitimden networkinge, kuluçka fırsatlarından mentorluğa kadar geniş yelpazede destek sağlanacak.

Programa, yenilikçi iş fikirleri ile girişimcilik yolunda bir adım atmak isteyen, 30 yaşından gün almamış yurtiçi veya yurtdışında bir üniversitenin ön lisans, lisans veya lisansüstü bölümüne kayıtlı öğrenciler, 2 ila 5 kişilik ekipler kurarak başvurabiliyor.

Zaman içinde girişimci reflekslerle yenilenen ve gençlerin ihtiyaçlarına göre kurgulanan TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var! süreçlerine, 2015-2016 döneminde Girişimcilik Kampı, 2017 döneminde ise TÜSİAD Girişimcilik Kulübü eklendi.

2019 döneminde tam bir dönüşüm sürecine giren Bu Gençlikte İŞ Var! artık üniversite gençlerine bir girişimcilik programı olarak destek verecek. Yeni dönemde bu kapsamda gençlere;

* Girişimcilik konusunda her alanda donanımlarını artırabilecekleri kapsamlı bir kamp deneyimi,

* Alanında öncü startup ve sektör liderlerinden ilham alma fırsatı,

* İş dünyasına ve girişimcilik ekosistemine giden yolda eşsiz bir network,

* İş fikrini 150'yi aşkın Program paydaşına danışarak geliştirme ve hızlandırma imkanı,

* TÜSİAD Üyeleriyle 2.5 ay bire bir çalışma,

* Yereldeki kuluçka imkanlarından yararlanma,

* TÜSİAD Girişimci Kulübü'nün üyesi olarak TÜSİAD ağıyla sürekli etkileşimde olma, etkinliklere davet edilme ve üniversitelerinde girişimcilik elçiliği yapma fırsatları sunulacak.

BASF Türk'ün ana sponsorluğunda düzenlenen TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var! Girişimcilik Programı'nın yeni dönemde sponsorları arasında ING Bank, Bahçeşehir Üniversitesi ve Mazars Denge bulunuyor.

Gençlere eşsiz bir süreç deneyimi sunan programın büyük finali 26 Nisan'da İstanbul'da yapılacak.

Ödül Töreni'nde canlı yayında projelerini sunacak finalist ekipler arasından ilk üçü sırasıyla 25 bin, 50 bin ve 75 bin liralık para ödüllerinin sahibi olacak.

Finalist beş ekip anlaşmalı kuluçka merkezlerine doğrudan girme hakkı kazanacak. Finalist ekiplerden biri ise TÜSİAD Yönetim Kurulu ile Silikon Vadisi'ne gitme fırsatı yakalayacak. (Fotoğraflı) - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title