Haberler

TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var! 10 yaşında

Güncelleme:

Üniversite gençliğine yenilikçi bakış açısı ve girişimcilik yetkinliği kazandırmak amacıyla eğitimden iş dünyası ile etkileşime, kuluçkadan rehberliğe kadar geniş yelpazede destek sağlayan Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) Bu Gençlikte İŞ Var! 10. yılını kutluyor.

TÜSİAD'dan yapılan açıklamaya göre, 3 Mart 2011'de TÜSİAD'ın 40. yıl faaliyetleri kapsamında Ankara'da iki üniversitede bir girişimcilik yarışması olarak başlayan TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var!, Türkiye'nin 81 ili ve 200'ü aşkın üniversitesinden başvuru alan Türkiye'nin en kapsamlı erken aşama girişimcilik programı oldu.

Girişimcilik ekosisteminden 250'yi aşkın paydaşın ve Türkiye genelinde 350'yi aşkın öğrenci topluluğunun yoğun desteği ile yürütülen program, 2019'da hayata geçirdiği Ege ayağı ile yerel ekosistemleri destekleyerek Türkiye'de girişimciliğin çok merkezli gelişimine de katkı sağlıyor.

Türkiye'nin yanı sıra yurt dışından da başvuru alan programa 2011 yılından beri 20 bini aşkın genç katıldı, 10 yılda 500'ü aşkın genç girişimci yetiştirildi.

2021 dönemi için programa başvurular, 10 Mart'a kadar devam edecek

TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var!, 2021 dönemi için girişimci adayı gençlerin başvurusunu bekliyor. BASF'ın ana sponsorluğunda gerçekleştirilen programa başvurular, 10 Mart 2021'e kadar devam edecek. Sponsorları arasında Mazars Denge, Allianz Türkiye, Eczacıbaşı Holding, Ege Palas, UBS, ÜNLÜ & Co ve Zorlu Holding'in de bulunduğu programa başvurular bugenclikteisvar.com adresinden alınacak.

Girişimci adayı gençlerin ekipler halinde iş fikirleri ile başvuru yapacakları programın değerlendirme sürecinde iş fikrinin yaratacağı potansiyel etki başta olmak üzere, yenilikçi yaklaşım ve uygulanabilirlik dikkate alınacak.

Seçilen ekiplerin 19 Nisan-11 Mayıs'ta 3 hafta sürecek ve çevrim içi olarak gerçekleştirilecek girişimcilik kampına katılma fırsatını yakalayacakları programın ilerleyen aşamalarında ekipler, TÜSİAD üyesi iş insanları ile birlikte çalışma ve finansal destek alma şansını yakalayacak.

Programa başvurmak ve ayrıntılı bilgi almak için www.bugenclikteisvar.com adresi ziyaret edilebilecek.

"Çünkü inanıyoruz, Bu Gençlikte İŞ Var!"

Açıklamada görüşlerine yer verilen TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Simone Kaslowski, şunları kaydetti:

"Göz bebeği projemiz Bu Gençlikte İŞ Var!'ın bu sene 10. yaşını kutluyoruz. Bu program ile tam 10 senedir gençlerimizi Türkiye'nin girişimcilik dönüşümünün merkezine oturtuyor ve girişimcilik ekosistemimizi güçlendiriyoruz. Türkiye'nin her ilinden aldığımız başvurular, gençlerimizin girişimciliğe yönelik artan iştahı, yoğun paydaş desteği ve girişimcilerimizin başarı hikayeleri, yaptığımız işe inancımızı artıyor. Türkiye'yi bir girişimcilik merkezine dönüştürme yolunda gençlerimizi erken aşamada desteklemeye önümüzdeki dönemde de hız kesmeden devam edeceğiz. Çünkü inanıyoruz, Bu Gençlikte İŞ Var!"

Kaynak: AA / Ekonomi

Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title