Haberler

Tüsiad Başkanı Yalçındağ, İspanya Kralı ile Görüşecek

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD), Kasım ayında açıklanacak Avrupa Komisyonu Türkiye İlerleme Raporu öncesinde AB başkentlerindeki bilgilendirme faaliyetlerini yarın tarihinde Madrid’de sürdürecek.

Tüsiad'dan yapılan açıklamada, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ başkanlığındaki TÜSİAD heyeti, Madrid’de İspanya Kralı Juan Carlos tarafından kabul edilecek.

İspanya Başbakan Yardımcısı ve Ekonomi ve Maliye Bakanı Pedro Solbes ve İspanya AB ile İlişkilerden Sorumlu Devlet Sekreteri Alberto Navarro ile birer görüşme gerçekleştirecek olan heyet, İspanya özel sektörünün temsil kuruluşu İspanyol İşverenler Örgütü Konfederasyonu (CEOE) temsilcileri ile de bir araya gelecek. TÜSİAD gibi Avrupa Özel Sektör Konfederasyonu (BUSINESSEUROPE) üyesi olan CEOE yıllardır Türkiye’nin AB üyeliğine açık destek veriyor.

Heyetin Madrid temaslarına, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Pekin Baran ve Ümit Boyner, Yönetim Kurulu Üyeleri Bülent Akgerman, Ali Kibar, Haluk Dinçer, TÜSİAD Avrupa Birliği Temsilcisi Bahadır Kaleağası, TÜSİAD Genel Sekreter Yardımcısı Hale Hatipoğlu, TÜSİAD Basın Sorumlusu Başak Solmaz ile Dış Politika Danışmanı Soli Özel de katılıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title