Haberler

Tuşbalı Kadınlara Güneydoğu Gezisi

Van’ın Tuşba Kaymakamlığı Aile Destek Merkezi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle 46 kadının katılımıyla Güneydoğu Anadolu Bölgesi gezisi düzenlendi.

Van'ın Tuşba Kaymakamlığı Aile Destek Merkezi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle 46 kadının katılımıyla Güneydoğu Anadolu Bölgesi gezisi düzenlendi.

Daha önce farklı kültürleri tanıma şansı yakalayamamış 46 kadın, Tuşba Kaymakamı Meral Uçar ile birlikte Mardin, Midyat, Hasankeyf, Şanlıurfa ve Gaziantep'i gezdi. Konu hakkında açıklama yapan Tuşba Kaymakamı Meral Uçar, kadınların mutlu olabileceği bir etkinliğe imza atmanın sevincini yaşadıklarını ifade etti. Kaymakam Uçar, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kaymakamlık olarak en anlamlı şekilde kutlamak istedik. Bu nedenle Tuşba Kaymakamlığı Aile Destek Merkezinde bulunan 46 kadınımız ile birlikte Güneydoğu turu yaparak, kadınlarımızın farklı kültürleri tanımalarını ve gezmelerini istedik" dedi. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Güneydoğu Anadolu Bölgesi Tuşba Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title