Haberler

Tuşba Belediyesi'nde Bayramlaşma

Van'ın Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, Ramazan Bayram tatilinin bitmesinin ardından personeli ile bayramlaştı.

Başkan Özgökçe, 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin ardından sabah saatlerinde başlayan mesaide tüm personelleri ile tek tek tokalaşarak bayramlaştı. Meclis salonunda düzenlenen bayramlaşma programına Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, Belediye Başkan Yardımcısı Necati Yertürk, birim müdürleri ile belediye meclis üyeleri ve personel katıldı. Personelin bayramını tebrik ederek konuşmasına başlayan Başkan Özgökçe, "Cenab-ı Allah sağlıkla, sıhhatle ve huzur içerisinde daha nice bayramları bize, Tuşba'mıza ve Van'ımıza, ülkemize ve tüm insanlığa nasip etsin" dileklerinde bulundu.

"Tuşba önemli projelere imza atan bir belediye"

Belediyenin kurumsal yapısını tamamladığını dile getiren Başkan Özgökçe, sadece Van'da değil Doğu Anadolu Bölgesi'nde, hatta Türkiye'de önemli projelere imza atan bir belediye olduklarını dile getirdi. Belediyenin bu başarılı çalışmanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Özgökçe, "Birçoğumuz gönüllü olarak Tuşba Belediyesi'ni tercih ettik. İyi ki de tercih etmişsiniz; çünkü Tuşba'nın manevi havası, Tuşba'nın aşkla, şevkle, projelerle belediyecilik anlamında yapılması gerekenleri kanun, yasa ve mevzuat çerçevesinde hızla yürütmekteyiz. Belediyecilik anlamında ne gerekiyorsa başta birim müdürlerimiz olmak üzere bütün çalışanlarımız harfiyen yerine getiriyor. Allah'a hamdolsun seçim beyannamemizde belirttiğimiz bütün projelerimize başlama heyecanını yaşıyoruz. Hamdolsun söz verdiğimiz tüm projelerimize başladık. Yeni önemli projelerimizin ise fizibilitesi hazır, uygulayacağımız fiziki alanlarla ilgili çözüm arayışındayız. Bu projemizi uygulayacağımız yerleri hazırlamaktayız. Bölgemizde belediyecilik alanında ilklere imza atıyoruz. Tuşba Sahil Bandı, Eski Van Evleri Mahallesi, Mavi Bayraklı Ayanıs Halk Plajı, Toprakkale Mesire Alanı ve daha yüzlercesi, hep ilkleri yapıyoruz ve bunları en kısa zamanda insanlığın hizmetine sunacağız" şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardında Başkan Özgökçe, tüm personel ile tek tek tokalaşarak bayramını tebrik etti. Program, personele şeker ve kolonya ikramıyla son buldu. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Bayram Fevzi Özgökçe Tuşba Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title