Haberler

Turyap, Avrupa'da Büyümeye Devam Ediyor

Güncelleme:

Kensington'daMillennium Gloucester HotelKonferansSalonu'nda gerçekleştirilen geceye, Türkiye'nin Londra Büyükelçisi Ümit Yalçın, TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Sarıbay, TURYAP UK Master Franchise yöneticisi Asım Ertürk, Turyap Atina temsilcisi Teodora Ilieva, Türk-İngiliz Sanayi ve Ticaret Odası (TBCCI) CEO'su Yavuz Sökmen, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Mustafa Demir, Uluslararası Demokratlar Birliği (UID) Başkanı Erdal Yetimova, Turkish Bank (UK) CEO'su Steven Bennett, aynı kurumun Genel Müdürü Reşat Bilgin beraberinde ağırlıklı olarak İngiltere ve Türkiye'den gayrimenkul profesyonelleri katıldı.

'DÜNYADA MEKAN AHİRETTE İMAN'

Sunumunu Ayşegül Bıçkıcı ve Robert Slade'nin yaptığı gecede konuşan Büyükelçi Ümit Yalçın,bu sene 34. yaşını giren Turyap'ın İngiltere yatırımlarından övgüyle bahsetti. İki ülke arasındaki ticaret ve yatırımların gelişmesine katkıda bulunacağını ifade eden Yalçın, "Türkiye ve İngiltere arasındaki ticaret ilişkisi her geçen gün artıyor. 2018'de Türkiye- İngiltere arası ticari ilişkilerin hacmi 18.5 milyar dolara ulaştı. TURYAP ile bu daha da artacak" dedi.

TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı Sarıbay da, TURYAP'ın sihirli sözcüğünün 'güven' olduğunu belirtti. "Tüm ilişkilerimizi güven üzerine kurmak istiyoruz" diyen Sarıbay şunları söyledi; "Ayşegül hanım sunumuna başlarken çok güzel bir söz söyledi, dünyada mekan ahirette iman. Bu dünyanın en önemli alışveriş konusu emlak. 1985 yıllarında emlakçı profili son derece düşüktü. Eğitim seviyesi düşük, criminal (sabıkalı) kişilerin yaptığı bir işti. Ev almak isteyenler bu 'dolandırıcı' diyebileceğiniz kişilerin eline düşüyordu. Bunun önüne geçmek için güvene dayalı Turyap markası oluşturuldu. Emlak sektörü ve emlakçı profiline daha donanımlı bir hal sağlandı."

İNGİLTERE PAZARINA GİRDİLER

TURYAP UK Master Franchise yöneticisi Ertürk; "Birleşik Krallık bölgesinde Turyap Temsilciliklerinin açılması ve hızlı bir şekilde operasyona geçilmesi konusunda çalışmalarımız, Türkiye merkezimiz ile koordineli gerçekleşmektedir. Güvenilir, memnuniyet odaklı çalışma disiplini ile kendini kanıtlayan, ülkemizin en yaygın emlak pazarlama sirketi Turyap adına, şimdi de İngiltere pazarında bayrağımızı dalgalandırmak için ipi göğüslemeye hazırız" diye konuştu.

TBCCI Başkanı Emma Ethem'in özel nedenlerden dolayı katılamadığı toplantıda konuşan kurumun CEO'su Sökmen de, Turyap'ın dünya genelinde prestijli ve büyük bir şirket olduğunu söyledi. Turyap'ın, TBCCI'a katılmalarından duyulan memnuniyeti belirtti.

Konuşmalar ardından Ertürk, TBCCI Başkanı Emma Ethem'e verilmek üzere Sökmen'e plaket verdi. Sarıbay'da, katılımı nedeniyle Büyükelçi Yalçın'a plaket takdim etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Londra Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title