Haberler

Turnuvanın Galibi Çankırı Oldu

Keçiören Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Anadolu Arastası Gençlik Turnuvasında ödüller sahiplerini buldu.

Keçiören Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Anadolu Arastası Gençlik Turnuvasında ödüller sahiplerini buldu.

Hemşehri Federasyonları arasında diyalog, dayanışmayı güçlendirmek ve kardeşliği geliştirmek amacıyla düzenlenen turnuva 10 takım arasında gerçekleşti. Heyecanlı rekabete sahne olan turnuvaya Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ın yanı sıra AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, AK Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, Hemşehri Dernekleri Federasyon Başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Kazanan dostluk ve kardeşlik

Kırşehir Federasyonu, Elazığ Dernekler Federasyonu, Erzurumlular Vakfı, Yozgat Dernekler Federasyonu, Ankara'daki Urfalı Dernekler, Ankara'daki Konyalı Dernekler, Kars - Ardahan -Iğdır Federasyonu, Trabzon Of ve Çevresi Gençlik Derneği, Çorumlular Federasyonu ve Çankırılılar Federasyonunun katıldığı turnuvanın final müsabakası Kalaba Spor Tesisi'nde oynandı.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, müsabakaya ilişkin şunları söyledi:

"Bugün burada hemşehriler arasında kardeşliği ve dostluğu pekiştirmek için Anadolumuzun güzel şehirleri arasında oynanan bir futbol turnuvasının finalini izledik. Turnuvanın amacı birlik ve beraberliğimizi daha güzel gösterebilmekti, futbol buna vesile oldu. Sonuç ne olursa olsun dostluk ve kardeşlik kazandı. Umarız sahalarda olan birlik ve beraberlik devam eder, ülkemizin birlik ve beraberliğine de katkı sağlar."

"Biz Türkiye'yiz, birbirimizden ayrılamayız"

Başkan Ak, ayrıca gençlere sporu bu vesileyle sevdirdiklerini dile getirirken turnuvanın ilerleyen yıllarda da devam edeceği müjdesini verdi.

Futbolun kardeşlik, sevgi ve birlik için bir araç olduğunu belirten AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez ise, "Biz Türkiye'yiz, birbirimizden ayrılamayız. Futbolu Yozgat oynadı, golü Çankırı attı, ikisi de gönlümüzün birincisidir" diye konuştu.

"Turnuvayı düzenleyen Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve Federasyon Başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum" diye sözlerine başlayan AK Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, "18, 19, 66 plakalar birbirinden ayrılmaz, biz her yerde Çankırı, Çorum, Yozgat deriz. Zaten Yozgat ve Çankırı birbirine çok benzer, sporda da maksat kaynaşmak, birlik olmaktır" değerlendirmesinde bulundu.

Çankırılılar Federasyonunun birinci, Yozgat Dernekler Federasyonunun ikinci, Kars-Ardahan-Iğdır Federasyonunun üçüncü olduğu turnuvada ayrıca 'En Centilmen Takım', 'En Çok Gol Atan Futbolcu', 'En Az Gol Yiyen Kaleci' kategorilerinde de ödüller verildi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Ak Keçiören Çankırı Yozgat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title