Haberler

Turnuvada 'En İyi Oyuncu' Seçildi

Samsun Bafra Basketbol İhtisas Spor Kulübü sporcusu Doğukan Alkan, bu yıl Ankara'da dokuzuncusu düzenlenen 12 Dev Adam Basketbol Okulları Yıldızlar Şöleni'nde Kuzey grubunda küçüklerde tüm antrenörlerin oybirliği ile 'en iyi oyuncu' seçildi.

Ankara Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmalarda göstermiş olduğu performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Doğukan Alkan, hedefinin milli takım olduğunu söyledi. Alkan, "Çok farklı bir ortamda çok güzel şeyler yaşadım. Hidayet Türkoğlu, Lebron James, Kobe Bryant'ı çok seviyorum ve örnek alıyorum. Yıldızlar Şöleni'nde olmak da beni çok mutlu etti. Farklı illerden birçok arkadaş edinme şansım da oldu. Çok mutlu oldum. Bana basketbolu sevdiren hocalarım Onur Gürbüz ve Hayrettin Fırtına'ya teşekkür ediyorum" dedi.

Yıldız Kızlar ve Yıldız Erkekler Avrupa Şampiyonası hazırlıkları için 2012-2013 sezonu içersinde 1999- 2000 doğumlu oyunculardan oluşacak kadronun taramalarının 5. ayağı 23-24 Kasım tarihinde Samsun'da yapılacak. Bafra Basketbol İhtisas Spor Kulübü'nden bu taramaya Doğukan Alkan, Doğukan Bilbül, Alperen Şimşek ve Emrah Boyun isimli 4 sporcu davet edildi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hidayet Türkoğlu Samsun Bafra Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title