Haberler

Türkücü Mahmut Tuncer şiddet mağduru kadınlar için düzenlenen yardım konserinde rock söyledi

Güncelleme:

Ünlü türkücü Mahmut Tuncer, ROCK'n AID Yardım Konseri'nde sahneye çıkarak rock müzik şarkıları okudu. Şiddet mağduru kadınlara yönelik başlatılan kampanya kapsamında sahneye çıkan Tuncer, "Kadına şiddet uygulayan sanatçı arkadaşlarımızın 'Kadına şiddete hayır' demesi inandırıcı gelmiyor" dedi.

Kadın sığınma evlerindeki şiddet mağduru kadınlara ihtiyaç duydukları malzemeleri toplamak amacıyla ROCK'n AID Yardım Konseri gerçekleştirildi. 58 yaşındaki ünlü türkücü Mahmut Tuncer de gecede sahneye çıkarak rock müzik parçaları okudu.

MAHMUT TUNCER'E ALKIŞ YAĞDI

42 Maslak Barock Sahne'de gerçekleşen Grammy ödüllü sanatçı Maya Azucena'nın da sahne aldığı konserin sürpriz ismi ise türkücü Mahmut Tuncer idi. Konserde iki rock parçası seslendiren Tuncer, dinleyenlerden alkış aldı.

"HANIMIMA VE ÇOCUKLARIMA ŞİDDET UYGULAMADIM"

Konser sonrası açıklamalarda bulunan ünlü türkücü, "Buradaki amacımız 'Kadına şiddete hayır' projesine destek olmak. Kadına şiddet uygulamış sanatçı arkadaşlarımız var. Ama bir bakıyorsunuz projesinde 'Kadına şiddete hayır' yazmış. Bu inandırıcı gelmiyor. Ben yıllardır evliyim, hanımıma ve çocuklarıma şiddet uygulamadım" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Mahmut Tuncer Haberler

500

Yorumlar (4)

aa:

bır sen eksıktın. bıraz yalancı reklamlardan kazandın. gundemden dusunce tekrar bır reklam yapım dedın. cok basıtsınız. bırde sıze sanatcı dıyorlar. ınsanların duyguların somuruyorsunuz.

3
18
yanıtYanıtla
VEYSEL:

helal mahmut abi doğalsın samimisin bu da bize yeter

2
1
yanıtYanıtla
teres trump ):

mahmut tuncer abimizin çizgisi bellidir diğerlerine göre saygı değer bir sanatçıdır. alkışlıyorum

2
1
yanıtYanıtla
.:

iyi değil

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title