Haberler

Türkonfed, "Sürdürülebilir Ekonomide Kadının Rolü" Konulu Zirve Düzenleyecek

Güncelleme:

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED), 14 Kasım'da İstanbul'da "Sürdürülebilir Ekonomide Kadının Rolü" konulu bir zirve düzenliyor.

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED), 14 Kasım'da İstanbul'da "Sürdürülebilir Ekonomide Kadının Rolü" konulu bir zirve düzenliyor.

TÜRKONFED'den yapılan yazılı açıklamaya göre, çatısı altında 30 kadın derneği ve sivil toplum örgütü barındıran, 2007 yılından beri kadınların iş hayatına kazandırılması konusunda çeşitli çalışmalar yapan ve iki kez İş Dünyasında Kadın İstihdamı Raporu'nu yayınlayan konfederasyon, 14 Kasım'da İstanbul'da "Sürdürülebilir Ekonomide Kadının Rolü" konulu bir zirve düzenleyecek. Conrad Oteli'nde gerçekleştirilecek zirveye, iş ve sivil toplum dünyasından çok sayıda kadın yönetici katılacak.

"Sürdürülebilir Ekonomide Kadının Rolü" konulu zirve, TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kadooğlu, TÜRKONFED İş Dünyasında Kadın Komisyonu Başkanı Yasemin Açık ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin'in açılış konuşmaları ile başlayacak.

Kadının ekonomide ve toplumda hak ettiği yeri alması, iş yaşamında cinsiyet eşitliğinin en iyi düzeye gelmesini sağlamak amacıyla düzenlenecek olan zirvede, Toplumsal Cinsiyet Eşitliğini Sağlamada Özel Sektörün Rolü, Kadın Girişimciliği: Ekosistemin Parçası Olmak ve Kadın Neden Güçlendirilmeli? başlıklı 3 ana oturum yapılacak.

Zirveye, geçtiğimiz şubat ayında Birleşmiş Miletler Kadının Güçlenmesi Prensipleri (UN WEPs) girişimine İş Dünyası Sözcüsü olarak atanan Nur Ger başta olmak üzere Demet Özdemir, Lalla Oumnia Sbai El Hassani, Gamze Cizreli, Liel Even Zohar, Hülya Gedik Sadıklar, Leyla Alaton, Nilüfer Çağatay, Sanem Oktar, Zeynep Bodur Okyay ve Ganire Paşayeva gibi iş ve sivil toplum dünyasından kadın yöneticiler katılacak.

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title