Haberler

Türkoğlu Kaymakamlığı'nda Kurban Bayramı Kutlandı

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde Kurban Bayramı kutlandı.

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde Kurban Bayramı kutlandı.

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde Kaymakam Tuncay Akkoyun, Garnizon komutanı Jandarma Başçavuş Ahmet Ziya Çelik, Belediye Başkanı Mustafa Taşhan, Kılılı Belde Belediye Başkanı Mehmet Bezirci, daire Müdürleri ve davetlinin katıldığı kutlamalar Öğretmenevinde gerçekleştirildi.

Kaymakam Tuncay Akkoyun, "Kardeşliğimizin, dirliğimizin, birlik ve beraberliğimizin artmasına vesile olan bayramlarımızdan Kurban Bayramı'nı hep beraber idrak ediyoruz, kardeşliğe birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Bizler bu ülkenin birer ferdi olarak her zaman çözüm yolunda her zaman daha da gayret içerisinde olmalıyız, yaptığımız işlerde bilinçli hareket edip, ülkemize katkı sağlamaya çalışmalıyız. Bu vesile ile buradan terör örgütlerinin hain saldırılarında şehit olan askerlerimizin ve depremde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımızın ailelerine baş sağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum, bizler bir araya geldiğimiz müddetçe nifak tohumu ekmeye kimsenin gücü yetmeyecektir" diye konuştu.

Akkoyun, "başta ilçe halkımız olmak üzere tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim" dedi.

Daha sonra İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe emniyet Amirliğini ziyaret ederek personel ile teker teker bayramlaştı.

- KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

title