Haberler

Türkoğlu Ceza İnfaz Kurumuna atanan personeller görevine başladı

Türkoğlu Kampüs Ceza İnfaz Kurumlarına atamaları yapılan 210 personel, törenle görevine başladı.

Türkoğlu Kampüs Ceza İnfaz Kurumlarına atamaları yapılan 210 personel, törenle görevine başladı.

Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkoğlu Ceza İnfaz Kurumunda görev yapacak sözleşmeli infaz ve koruma memuru, teknisyen, hemşire, şoför ve cezaevi katibi unvanlarına ilişkin yapılan uygulama ve sözlü sınavları sonucunda başarılı olan 210 personelin hizmet sözleşmeleri, Kahramanmaraş Adliyesi Şehit Murat Uzun Konferans Salonu'nda düzenlenen törenle imzalandı.

Cumhuriyet Başsavcısı İlker Yazıcı, törende, ceza infaz kurumlarının personel hiyerarşisinden bahsederek ilgililerin atandıkları infaz ve koruma görevine ilişkin bilgiler verdi.

657 sayılı devlet memurları kanunundaki hükümlere de değinen Başsavcı Yazıcı, devlet memurluğunun ve özellikle Ceza İnfaz Kurumlarında görev almanın ayrı bir sorumluluğu bulunduğuna dikkat çekti.

Yazıcı, yeni göreve başlayan memurlara belirli sınav süreçlerini tamamlayarak bu aşamaya geldiklerini, bu sebeple görevlerini layıkıyla yerine getireceklerine inançlarının tam olduğunu belirtti, yeni göreve başlayan personellere memuriyet hayatları boyunca sağlık ve başarılar diledi.

Başsavcı Yazıcı, "Uygulama ve sözlü sınavlarda başarı göstererek, Türkoğlu Ceza İnfaz Kurumunda yeni göreve başlayan personellerimizi tebrik eder, bundan sonraki meslek yaşamlarının hayırlı uğurlu olmasını temenni ederiz." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Başsavcı Türkoğlu Haberler

Bakmadan Geçme

AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç?
title