Haberler

Türkmenler Birliği'nden Çukobirlik'e Ziyaret

Çukobirlik Genel Müdürü Fevzi Kılıç, Asli Görevine Dönen Çukobirlik'in, Ortak Üreticisiyle Bütünleştiğini ve Onlara Verdiği Hizmetlerle Anılmaya Başlandığını Söyledi.

Çukobirlik Genel Müdürü Fevzi Kılıç, asli görevine dönen Çukobirlik'in, ortak üreticisiyle bütünleştiğini ve onlara verdiği hizmetlerle anılmaya başlandığını söyledi.

Türkmenler Birliği Başkanı İsmail Demirdüzen ve beraberindeki heyetin Çukobirlik'e yaptığı ziyarette konuşan Kılıç, Çukobirlik Yönetim Kurulu'nun ciddi ve planlı çalışmaları neticesinde kurumda kooperatifçilik sistemi ve anlayışının yerleştiğini belirterek, "Çukobirlik, hizmetleriyle anılan ve gündeme çiftçiye verdiği hizmetlerle gelen bir kurum kimliğine kavuşmuştur. Bundan da büyük onur ve sevinç duyuyoruz" dedi.

Kılıç, sosyal birimlerin örgütlenerek kendi hak ve menfaatlerini meşru zeminde aramasının demokrasinin gereği olduğuna dikkat çekerek, şunları kaydetti:

"Çünkü örgütsüz toplumlar, örgütlü toplumlar karşısında haklarını aramada aciz ve yetersiz kalıyorlar. Türkmenler Birliği'nin tarafsızlık prensibi içerisinde ve hiçbir siyasi yapıya angaje olmadan kendi örf, adet, gelenek, görenek ve kültürümüzü yaşatma konusundaki çabasını takdirle takip ediyor, bunun devamını diliyoruz. Ayrıca, 6 Mayıs'taki şenlikte tüm vatandaşlarımızı görmeyi arzu ediyoruz."

Çukobirlik'in kurumsallaşma yolunda hayli mesafe aldığını ve ortaklarının memnuniyetini yakından takip ettiklerini belirten Türkmenler Birliği Başkanı İsmail Demirdüzen de, "Bu kurumlar emin ve ehil ellere teslim edildiğinde demek ki asli görevlerini rahatlıkla yerine getirebiliyorlar. Bunu sağlayan ve sansasyondan uzak duran Çukobirlik yönetimine ve idari kadrosuna, ülkemizin geleceği adına teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz" dedi.

Demirdüzen, ayrıca 6 Mayıs Pazar günü Mustafalar köyü Sarıçam Piknik Alanı'nda yapılacak 5. Çukurova Yörük Türkmen Şöleni'ne bütün Çukobirlik çalışanları ile vatandaşların davetli olduğunu sözlerine ekledi.

(FK-MT-Y)

27.04.2007 16:50 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title