Haberler

Türkmen Kardeşini Unutma" Kampanyası

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Yardım tırından detaylar, - Duanın okunması, - AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu'nun konuşması, - AK Parti Ankara Milletvekili Aydın Ünal'ın konuşması, - AK Parti Ankara Milletvekili Jülide Sarıeroğlu'nun konuşması, - Yardım tırının yola çıkması, "Türkmen Kardeşini Unutma" kampanyası- Kampanya kapsamında AK Parti Keçiören İlçe Başkanlığı tarafından toplanan bir tır yardım malzemesi, bölgeye gönderildi AK Parti Keçiören İlçe Başkanlığı'nın, "Türkmen Kardeşini Unutma" adlı kampanya kapsamında topladığı yardım malzemelerinin yüklendiği tır, Bayırbucak Türkmenlerine ulaştırılmak üzere yola çıkarıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Yardım tırından detaylar, - Duanın okunması, - AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu'nun konuşması, - AK Parti Ankara Milletvekili Aydın Ünal'ın konuşması, - AK Parti Ankara Milletvekili Jülide Sarıeroğlu'nun konuşması, - Yardım tırının yola çıkması, "Türkmen Kardeşini Unutma" kampanyası- Kampanya kapsamında AK Parti Keçiören İlçe Başkanlığı tarafından toplanan bir tır yardım malzemesi, bölgeye gönderildi AK Parti Keçiören İlçe Başkanlığı'nın, "Türkmen Kardeşini Unutma" adlı kampanya kapsamında topladığı yardım malzemelerinin yüklendiği tır, Bayırbucak Türkmenlerine ulaştırılmak üzere yola çıkarıldı.AK Parti Ankara Milletvekilleri Ahmet Gündoğdu, Aydın Ünal, Jülide Sarıeroğlu ile AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez'in katılımıyla Keçiören İlçe Başkanlığı binası önünde tırı uğurlamak üzere, tören düzenlendi. Gündoğdu, törende yaptığı konuşmada, "Bugün mal, can, akıl emniyeti siyonistlerin, darbecilerin Esed gibi katillerin tehdidi altında olan Rusya gibi fütursuz, sorumsuz, 3-4 bin kilometreden gelip adeta buraları taciz etme alanı gibi gören körlerin, basiretsizlerin olduğu bu dünyada kardeşi için 'varım' diyenlere, yürekten teşekkür ediyorum" diye konuştu.AK Parti Ankara Miletvekili Aydın Ünal da bu faaliyetten dolayı gurur duyduklarını, yapılan tır yardımıyla dünyadaki tüm mazlumlara yalnız olmadığını gösterdiklerini anlattı.AK Parti Ankara Milletvekili Sarıeroğlu da Bayırbucak Türkmenlerini ve mazlum halkları asla yalnız bırakmayacaklarını, acılarına merhem olmaya devam edeceklerini söyledi.AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez ise Türkiye'nin dünyada mazlumlara en çok yardım eden ülke olduğunu anlatarak, "Diliyorum bu zulüm durur, kan akışı durur ve insanlık alemi buradaki bu sınavı başarıyla geçer. Türkiye olarak, buradaki mazlum kardeşlerimizin yanında bugüne kadar olduk, bundan sonra da olacağız" dedi. - Malzemeler 15 günde toplandı İlçe Başkanı Zafer Çoktan da 15 gün içinde 1 tırı aşkın yardım topladıklarını vurguladı.Yardım kampanyası için 7'den 70'e herkesin seferber olduğunu dile getiren Çoktan, yardım tırında başta kuru gıda malzemesi, un, kışlık giyim eşyası ve battaniye olmak üzere temel ihtiyaç malzemelerinin bulunduğunu söyledi. Çoktan, kampanyaya emeği geçenlere teşekkür etti.Konuşmaların ardından okunan dua ve tekbirlerle yardım tırı bölgeye uğurlandı.

Kaynak: AA / Güncel

Jülide Sarıeroğlu Ahmet Gündoğdu Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title