Haberler

Türkler Karnavala Müzik Festivaliyle Girecek

Almanya'nın En Büyük Karnavalı Rosenmontag'dan Bir Gün Önce Köln'de Düzenlenecek Olan Müzik Festivalinde Fantezi Müziğin Sevilen Sesi Cengiz Kurtoğlu Sahne Alacak.

Almanya'nın en büyük karnavalı Rosenmontag'dan bir gün önce Köln'de düzenlenecek olan müzik festivalinde fantezi müziğin sevilen sesi Cengiz Kurtoğlu sahne alacak.

6 Mart günü Köln Porz'daki Elit-Event'de düzenlenecek etkinlikte ayrıca Köln ve çevresinin sevilen sanatçısı Aynur, TRT sanatçısı Necdet Demirhan ve Hannoverli sanatçı Engin Doğrul şarkılarıyla izleyenlere keyifli dakikalar yaşatacak. Birbirinden leziz yemeklerin de sunulacağı etkinliğe şimdiden yoğun ilgi olduğunu belirten organizatör Melek Eryetli, ?Bu organizasyon sadece konser değil bir taverna havasında geçecek. Nezih bir müzik şenliğinin yanı sıra misafirlerimiz birbirinden leziz yemekler yiyecekler. O gece Tarabyanın yıldızlı gecelerini Köln'e taşıyacağız? dedi. Menajer Aydın Gaffar ise bu etkinliğin uzun süre kendinden söz ettireceğini belirterek, tüm müzikseverleri etkinliğe katılmaya davet etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title