Haberler

Türkiye-Yunanistan Maçının Ardından

Ekrem Memnun "Çok kötüydük ve yenilmeyi hak ettik" TBF Başkanı Türkoğlu "İnanıyorum ki Milli Takımımız, önümüzdeki iki maçı daha iyi oynayıp Dünya Şampiyonası'na gitme hakkını kazanacaktır" Orhan SENCER - Gökhan HEBEPÇİ PRAG, Türkiye A Milli Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Ekrem...

Ekrem Memnun "Çok kötüydük ve yenilmeyi hak ettik"

TBF Başkanı Türkoğlu "İnanıyorum ki Milli Takımımız, önümüzdeki iki maçı daha iyi oynayıp Dünya Şampiyonası'na gitme hakkını kazanacaktır"

Orhan SENCER - Gökhan HEBEPÇİ  PRAG,

Türkiye A Milli Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Ekrem Memnun, Yunanistan karşısındaki savunmalarından dolayı büyük bir hayal kırıklığı yaşadığını belirterek, Çok kötüydük ve yenilmeyi hak ettik dedi.

2017 Avrupa Kadınlar Basketbol Şampiyonası çeyrek finalinde Yunanistan'a 84-55 yenilen Türkiye A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın başantrenörü Ekrem Memnun, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada takımının yaptığı savunmadan dolayı hayal kırıklığı yaşadıklarını ifade ederek, şunları söyledi

Maça iyi başlamamıza rağmen devamını getiremedik. Savunmamızdan dolayı büyük bir hayal kırıklığı yaşadım. Hiçbir şey yapamadık. Çok kötüydük ve yenilmeyi hak ettik. Söyleyecek bir şey yok. Herkesi uyarmaya çalıştım, Yunan takımını izlettirdim. Demek ki iyi hazırlanamımışız. Biz bu kadar kötü bir takım değiliz. Maalesef yine bir çeyrek final maçını kaybettik. Turnuvaya madalya hedefiyle geldik ancak gerçekleştiremedik. Artık Dünya Şampiyonası'na katılma hedefine tutunmak istiyoruz. Bu yarışın içindeyiz. Önümüzdeki klasman maçına çıkıp en iyisini yapmaya çalışacağız.

TBF BAŞKANI TÜRKOĞLU İNANIYORUM Kİ MİLLİ TAKIMIMIZ, ÖNÜMÜZDEKİ İKİ MAÇI DAHA İYİ OYNAYIP DÜNYA ŞAMPİYONASI'NA GİTME HAKKINI KAZANACAKTIR

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu da üzüntülü olduklarını vurgulayarak, Grup maçlarını iyi oynadı kızlarımız. Çeyrek finalde iyi bir Yunan takımıyla karşılaştılar. Sporun iyi yanlarının dışında kötü yanlarını da görüyorsunuz ve bugün de onlardan biriydi. İstediğimiz oyunu oynayamadık ve yarı final hakkını kaybettik. Turnuva öncesi kızlarımıza, 'Biz milli takımız. Gerek dünya, gerekse Avrupa Şampiyonasına hep gitmeliyiz' dedim. Ülke olarak bu tip organizasyonlarda hep olmalıyız. İnanıyorum ki Milli Takımımız, önümüzdeki iki maçı daha iyi oynayıp Dünya Şampiyonası'na gitme hakkını kazanacaktır. Bu tip yenilgiler sporun içinde her zaman olabilir. Biz yönetim olarak her zaman onların yanındayız. Önemli olan bunu en kısa zamanda atlatıp önümüzdeki maça bakmaktır. Dualarımız onlarla. Buraya gelen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Kızlarımız sonuna kadar desteklediler. Bazen istediklerimiz olmuyor ama hayat da devam ediyor. Önümüzde iki önemli maç var. İnşallah bunları kazanıp, ülke olarak yıllardır devam ettirdiğimiz gelenekleri sürdürerek Dünya Şampiyonası'na katılırız diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hidayet Türkoğlu Yunanistan Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title