Haberler

Türkiye'yi Dolaşacak

Dünyanın En Popüler Ses Sanatçısı Julıo Iglesıas, Bir Firmanın Tanıtımı Kapsamında 27 Mayıs'ta İstanbul'da Konser Verecek…

DÜNYANIN EN POPÜLER SES SANATÇISI JULIO IGLESIAS, BİR FİRMANIN TANITIMI KAPSAMINDA 27 MAYIS'TA İSTANBUL'DA KONSER VERECEK…

İstanbul Boğazı, firmanın katkılarıyla İstanbul Sortie'de bir konser vermek üzere Türkiye'ye gelen dünyanın en popüler ses sanatçısı Julio Iglesias'ı ağırlayacak. 27 Mayıs 2008 geccesi kadife sesiyle, romantik şarkılarını dinleyicileri için seslendirecek olan Iglesias, bir de İstanbul turu yapacak… Toplam 250 milyondan fazla albüm satan Iglesias, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de çok seviliyor. Yaz sonuna kadar devam edecek dünya turnesine Türkiye'den başlayacak olan Iglesias, her fırsatta İstanbul'a olan hayranlığını dile getiriyor.

Müzikseverler, dünya turnesine Türkiye'den başlayacak olan Iglesias'ın İstanbul konser biletlerini biletix'te. Konsere katılmak isteyenler, www.biletix.com web adresinden biletlerini online alabilecekler.

Ahmet San ve Cüneyt Ortan'ın ortağı olduğu organizasyon şirketi tarafından; bir firmanın ve Sortie'nin işbirliği ile ülkemize gelecek olan sanatçı, Bosphorus City'nin lansmanı kapsamında gerçekleşecek Türkiye Turnesi İstanbul, Antalya, İzmir ve Ankara'yı kapsıyor.

65 yasında olan ve müzik kariyeri sayısız ödüllerle dolu olan Iglesias, 1983'de Paris'te Guinness Rekorlar Kitabı tarafından dünya tarihinde plakları yabancı dilde en çok satan sanatçılara verilen ilk ve tek ödül olan Elmas Plak ödülüne layık görülmüştü. Sanatçı bu ödülü Almanca, İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Portekizce, Tagalog ve Japonca olarak yaptığı plaklar ile aldı.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title