Haberler

Türkiye'yi Dehşete Düşüren Görüntülerin Ardından Dram Çıktı

Güncelleme:

Beylikdüzü'nde 8'inci katın penceresinden atlayarak intihara kalkışan Ayşegül G.'nin 12 yıllık eşi ile zorla evlendirildiği, boşanmak istemesine rağmen aile büyükleri tarafından boşanmasına izin verilmediği ortaya çıktı.

İstanbul Beylikdüzü'nde yarı çıplak bir şekilde 8'inci katın penceresinden atlayarak intihara kalkışan kadını, sağır ve dilsiz olan kocası tutarak yukarıya çekmeye çalıştı. Ancak kadın metrelerce yükseklikten düşerek yere çakıldı. Görenlerin ve görüntüyü çekenin dehşeti yaşadığı o anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Milliyet'ten Musa Kesler'in haberine göre, bu dehşete düşüren görüntülerin ardından ise bir dram çıktı. İntihar etmek isteyen Ayşegül G'nin 12 yıllık eşi ile zorla evlendirildiği, boşanmak istemesine rağmen aile büyükleri tarafından boşanmasına izin verilmediği ortaya çıktı.

METRELERCE YÜKSEKLİKTEN YERE ÇAKILDI

Olay, dün saat 17.00 sıralarında Beylikdüzü Barış Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 38 yaşındaki Ayşegül G., binanın 8'inci katının penceresinden atlayarak intihar etmek istedi. Yarı çıplak bir şekilde pencereye çıkan kadın, buradan kendini sarkıtmaya başladı. O esnada kadının sağır ve dilsiz olan kocası Ayhan G., eşini pencereden yakalayarak yukarıya çekmeye çalıştı. Dakikalarca eşini pencerede tutan adam, daha fazla dayanamayınca kadın metrelerce yükseklikten düşerek yere çakıldı.

DRAM ÇIKTI: 12 YIL ÖNCE ZORLA EVLENDİRİLMİŞ

İntihar etmek isteyen Ayşegül G'nin 12 yıllık eşi ile zorla evlendirildiği, boşanmak istemesine rağmen aile büyükleri tarafından boşanmasına izin verilmediği ortaya çıktı.

Fabrikada işçi olarak çalışan Ayhan G.'nin ifadesi işaret dili uzmanları yardımıyla alındı. Ayhan G. ilk ifadesinde eşinin psikolojik tedavi gördüğünü, intihar girişiminden önce moralinin bozuk olduğunu söylediğini belirtti.

DEHŞET ANLARININ YENİ GÖRÜNTÜSÜ

Kadının düşmesinin ardından olay yerinde bulunan sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi yaptı. Ağır yaralanan kadın yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Hem görenlerin hem de çekenin dehşeti yaşadığı o anlar ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, pencerede sarkık vaziyette duran kadını kocası tutuyor. Adam eşini yukarıya çekmeye çalışırken, çevre binadaki vatandaşlar adama, "Bırakma" diye bağırıyor. Vatandaşlar durumunu şokunu yaşarken, kadın bir anda yere çakılıyor. Düşmenin şokuyla bir kadının ağladığı duyuluyor. Düşme sonrasında kadının eşyaları da ardından aşağıya düşüyor. Penceredeki kocası ise duvara vuruyor.
Ağır yaralanan kadının tedavisi devam ediyor.

Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Beylikdüzü İstanbul 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title