Haberler

Türkiye'ye Kaçak Yollardan Giren Afgan, Mayına Basarak Yaralandı

Kaçak Yollarla Kuzey Irak'tan Türkiye'ye Giriş Yapan Afganistan Uyruklu Bir Kişi, Terör Örgütü Tarafından Döşendiği Tahmin Edilen Mayına Bastı. Sol Ayağı Kopan Mülteci, Erzurum'da Tedavi Altına Alındı.

Kaçak yollarla Kuzey Irak'tan Türkiye'ye giriş yapan Afganistan uyruklu bir kişi, terör örgütü tarafından döşendiği tahmin edilen mayına bastı. Sol ayağı kopan mülteci, Erzurum'da tedavi altına alındı.

Edinilen bilgilere göre, dün sabah saatlerinde Kuzey Irak'tan Van ve Hakkari arasındaki kırsaldan Türkiye'ye kaçak giriş yapan Afganistan uyruklu vatandaş, mayına bastı. Daha sonra jandarma ekipleri tarafından ağır yaralı olarak bulunan kimliği belirtilmeyen şahıs, ilk müdahalenin ardından yapılan görüşmeler sonrasında Erzurum Atatürk Üniversitesi Aziziye Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Ortopedi servisinde tedavi altına alınan ve kendi dilinden başka bir dil bilmeyen mültecinin yapılan operasyon

sonrasında kopan sol ayağı dikilerek sargıya alındı.

(AA-İRT-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title