Haberler

Türkiye'ye Gelen Rus Turist Sayısı 5 Milyonu Aşacak" ?

Türkiye'ye en fazla turist gönderen ülke olan Rusya'da 2018 yaz sezonuna yönelik hareketlenme başladı ve Rus basını bu yıl Türkiye'ye gelecek Rus turist sayısının beş milyonu aşacağını yazdı.

Türkiye'ye en fazla turist gönderen ülke olan Rusya'da 2018 yaz sezonuna yönelik hareketlenme başladı ve Rus basını bu yıl Türkiye'ye gelecek Rus turist sayısının beş milyonu aşacağını yazdı.

Yaklaşık 1 milyon tirajı bulunan Rus gazete Komsomolskaya Pravda, Global Connection Uluslararası Medya Grubu'nun katkılarıyla hazırladığı Türkiye turizmi özel sayısında Global Connection'un Genel Koordinatörü Onur Tayşu, Türkiye'nin 2018 yılı hedefinin 5 milyondan fazla Rus turisti ağırlamak olduğunu söyledi.

Dünyanın önde gelen turizm fuarlarından MITT Moskova Turizm ve Seyahat Fuarı'nın açılış gününde Rus okurlarla buluşan Türkiye turizm eki 12 sayfa. 13-15 Mart 2018 tarihlerinde gerçekleşecek MITT Fuarı ile birlikte hareketlenen Rus turizm pazarında, Rusya'nın en etkili gazetesinin Türkiye turizm eki yayınlaması, Türkiye'nin beklentilerini yükseltti.

Türkiye ekinin kapak yıldızı James Bond

Türk turizmini anlatan yayının kapağında James Bond karakteriyle tanınan Hollywood sinemasının tanınmış ismi Pierce Brosnan yer alıyor. Barbaros Tapan tarafından gerçekleştirilen röportaj, yayına ilgiyi yükseltti.

THY, Regnum, Rixos, Cornelia ve Susesi gibi seçkin markaların da katkılarıyla yayınlanan Türkiye turizm eki, Rusya pazarında Türkiye'nin tanıtımı ile ilgili en önemli yayın olarak görülüyor. Daha önce de Oscar'lı oyuncular Denzel Washington, Ben Affleck ve Nicole Kidman röportajları ile okuyucuların ilgisini çekmeyi başaran yayınlara imza atan

"Sıkıntılı dönemi atlattık, 2017 yükseliş yılı oldu"

Rus turist sayısının 2015 yılında 3 milyon 649 bin iken, 2016 yılında 886 bine düştüğünü anımsatan Onur Tayşu, "Sıkıntılı dönemi atlattık. Yapılan etkili tanıtım çalışmalarının da katkısıyla 2017 gerçekten yükseliş yılı oldu ve 4 milyon 715 bin Rus turist ile önceki iyi dönemleri bile geride bıraktık. Turizm sektörümüzün 2018 hedefi Rus sayısının 5 milyonun üzerine çıkması" dedi.

Geçen hafta ITB Berlin Turizm Fuarı'nda benzer bir yayına daha imza atan Global Connection Uluslararası Medya Grubu, Almanya pazarında da Türkiye'ye yönelik ciddi bir hareketlenme bekliyor.

27 ülkede faaliyet gösteren Global Connection, ilgili ülkelerin lider medya kuruluşlarıyla birlikte hazırladığı yayınlarla, Türkiye'nin turizm potansiyelini ve albenisini dünyaya anlatıyor. (Fotoğraf-Tablo) - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Rusya Federasyonu James Bond Moskova Türkiye Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title