Haberler

Türkiye Yaz Biatlon Şampiyonası ve Milli Takım Seçmeleri Side Limanında Yapıldı

Atatürk'ün Doğumunun 126. Yılı Anısına Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu, Side Belediyesi ve Anteus İşbirliği İçerisinde Gerçekleştirilen, "Türkiye Yaz Biatlon Şampiyonası" ve Milli Takım Seçmeleri Side Limanında Yapıldı. Şampiyonada 19 Takım Yaklaşık 260 Sporcu ile Mücadele Ederken, Aileleri Sporcuları Yalnız Bırakmadı.

Atatürk'ün doğumunun 126. yılı anısına Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu, Side Belediyesi ve ANTEUS işbirliği içerisinde gerçekleştirilen, "Türkiye Yaz Biatlon Şampiyonası" ve milli takım seçmeleri Side limanında yapıldı. Şampiyonada 19 takım yaklaşık 260 sporcu ile mücadele ederken, aileleri sporcuları yalnız bırakmadı.

Side limanında yapılan ve iki gün süren şampiyona, büyük bir mücadeleye sahne olurken, sporcular kategorilerinde dereceye girmek ve milli takım kampına katılabilmek için birbirleriyle kıyasıya yarıştılar. Yüzme ve koşudan oluşan yarışmaların ardından dereceye giren sporculara madalyaları düzenlenen törenle verildi.

Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu Başkanı Mehmet Sait Yakut ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu şampiyonaya ev sahipliği yapan Side Belediyesi yarışmaların sağlıklı bir şekilde gerçekleşmesi için yoğun çaba gösterdi.

Türkiye Yaz Biatlon Şampiyonası ve Milli takım seçmeleri 17 ayrı kategoride 19 takımdan 260 sporcunun katılımıyla yapıldı. Yüzme ve atletizmden oluşan Biatlon yarışmasında havanın sıcak olması nedeniyle bazı sporcular yarışı güçlükle tamamlayabildiler.

Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu Başkanı Mehmet Sait Yakut, bu yıl 2.'si gerçekleştirilen Side Yaz Biatlonu yarışmalarının başarıyla tamamlandığını belirterek, "Ben bu yarışmaları hiçbir maddi ve siyasi çıkar gözetmeden sahiplenen ve ev sahipliğini en güzel şekilde yapan Side belediyesinin çalışanlarına ve değerli Belediye Başkanı Osman Delikkulak'a teşekkür ediyorum. 2007 yılında Türkiye'de yapılacak olan 2. Avrupa Biatlon Şampiyonası'nı da Side'de yapacağız. Biz artık Side'yi biatlonun başkenti

olarak görüyoruz. 56 ülkeden 2 bin dolayında sporcu ve idarecinin katılımıyla gerçekleştirilecek olan Avrupa şampiyonasının ardından Dünya Şampiyonası'nın da Side'de yapılması için girişimlerimize şimdiden başlayacağız" dedi.

Belediye olarak çocuklara ve gençlere büyük önem verdiklerini belirten Side Belediye Başkanı Osman Delikkulak, Türkiye Biatlon şampiyonasına ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Delikkulak, "Gönlümüz isterdi ki 2 gün boyunca Türkiye'nin değişik illerinden gelmiş sporcu kardeşlerimiz kıyasıya mücadele ederken Sideli hemşehrilerimizde bu yarışmaları izlemek için Side limanını doldursun. Ne yazık ki bırakın normal vatandaşları Side Belediye Meclis üyelerimiz bile böylesine önemli bir

organizasyona en azından manevi destek için yarışmalara gelmediler. Dileğim Eylül ayında yapılacak Avrupa Şampiyonasında Sidelilerin ve turizmcilerin bizleri yalnız bırakmamasıdır. Bu şampiyonanın Side'de gerçekleşmesine sağlayan Federasyon başkanımıza ve yarışmaya katılan sporcu ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Biatlon müsabakalarının tamamlanmasının ardından yarışmalarda ilk 3 sırayı alan sporculara madalya ve ödülleri dağıtılırken, Side Gençlik Merkezinin Pop konseri ile organizasyon sona erdi.

Yarışma sonunda dereceye giren sporcular ve kategorileri ise şu şeklide belirlendi;

Yıldız A Bayan

1. Günce Daşcı A.P.E.Y.K

2. Çağla Zoralioğlu A.P.E.Y.K

3. Günal HınçalAnkara T.E.D

Yıldız A Bay

1. Batu Cem BalAnkara T.E.D

2. Metin Yıldız A.P.E.Y.K

3. Kıvanç Kanarya A.P.E.Y.K

Yıldız B Bayan

1. Tuğçe Çime A.P.E.Y.K

2. Ecem Çeltek Ankara Yüzme Kulübü

3. Hazal Vural Adana Ayas

Yıldız B Bay

1. Çağrı Özer Adana Ayas

2. Yakup Yalçın Ankara Ata Spor

3. Yiğit Kakatay Polis Akademisi ve Koleji

Yıldız C Bayan

1. Seda Seçilmiş Adana Ayas

2. Nurseli Elbeyoğlu Ankara Yıldızlarspor

3. Aslı Ecevit Ankara Yüzme Kulübü

Yıldız C Bay

1. Can Hakan Sarıkaya A.P.E.Y.K

2. Ali Barış Öztekin Ankara T.E.D

3. İsmail Aslıtürk Bursa Osmangazi Bld.

Yıldız D Bayan

1. Serya Özkütük Adana Ayas

2. Arya Yıldırım Trabzon Yeşilovaspor

3. Zeynep Aydoğan Adana Ayas

Yıldız D Bay

1. Semih Açıkgöz Adana Ayas

2. Berat Keskin Adana Ayas

3. İ.Can Ararat Ankara Yüzme Kulübü

Yıldız E Bayan

1. İlke Özyüksel Ankara Ata Spor

2. Elifsu Çözgener Adana Ayas

3. Cemrenur Dinçkurt Adana Ayas

Yıldız E Bay

1. Ünal Barış Kançoğlu Ankara T.E.D

2. Oğulcan GökAdana Ayas

3. Ege Karal Kuşadası Gençlik Spor

Genç Bayan

1. Gamze Terim Bursa Uludağ S.S

2. Fulya Özcan Ankara T.E.D

3. Aylin Akıncı Kuşadası Gençlik Spor

Genç Bay

1. Egemen Engizek Bursa Osmangazi Bld.

2. Oktay Buldu Bursa Osmangazi Bld.

3. Tuğçin Kaya Ankara Kurt Yüzme

Büyükler Bayan

1. Gölgem Şirikçi Bursa Osmangazi Bld.

2. Eda Emer Ankara Kurt Yüzme

3. Nilay Sevinç Ankara Yıldızlarspor

Büyükler Bay

1. Mehmet Taha AlkanBursa Osmangazi Bld.

2. Serkan Daldal Ankara Kurt Yüzme

3. Recai Fındıklı Malatya Gençlik Spor

Master A Bayan

1. Tangül Hınçal Ankara T.E.D

Master A Bay

1. Hayati Güneş Ankara T.E.D

2. Kamuran Aksoy Ankara Kurt Yüzme

3. Akın Vural Adana Ayas

Master B Bay

1. Meh.Mesut Elbeyli Gaziantep Camcıoğlu Kulübü

2. Meh. Asaf Kanışlı Gaziantep Camcıoğlu Kulübü

3. Abdülkadir Sevindi Gaziantep Camcıoğlu Kulübü

Master B Bay

1. Haluk Üçkarışoğlu Ankara Kurt Yüzme

(AK-AT-MFS-ÖK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title