Haberler

Türkiye Üşüyor Bodrum Yanıyor

- Türkiye üşüyor Bodrum yanıyorMUĞLA - Türkiye genelinde kara kış etkili olurken turizm kenti Bodrum'da ise yazdan kalma bir gün yaşanıyor.

- Türkiye üşüyor Bodrum yanıyor

MUĞLA - Türkiye genelinde kara kış etkili olurken turizm kenti Bodrum'da ise yazdan kalma bir gün yaşanıyor. Bodrum'da termometreler gün içinde 16 ila 20 dereceyi gösterirken vatandaşlar sahil kenarlarına akın etti.

Türkiye'nin birçok şehrinde kar, yağmur ve fırtına etkili olurken Bodrum'da ise yazdan kalma bir gün yaşandı. Bir çok şehirde kar nedeniyle yollar kapanırken Bodrum'da güneşin yüzünü göstermesiyle birlikte vatandaşlar sahillere akın etti. Kafeteryaları dolduran az sayıda turist ve Bodrumlular güneşin tadını doyasıya çıkardı. Bazı vatandaşlar sıcak havayı fırsat bilip çocukları ile sahil kenarında gezdi. Güneşli havanın tadını doyasıya çıkaran vatandaşlar, Paşatarlası, Kumbahçe, Gümbet, Bitez gibi sahil kenarlarında vakit geçirdi. Bodrum'da yazdan kalma bir gün yaşandığını belirten vatandaşlar "Sıcak havayı fırsat bilip sahil kenarına geldik. Hava çok güzel, bizde tadını çıkarıyoruz" ifadelerini kullandılar. Meteoroloji'den edinilen bilgiye göre, bir hafta boyunca hava sıcaklığının mevsim normallerinin üstünde olacağı ve yağış olmayacağı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Türkiye Bodrum Genel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title