Haberler

Türkiye Teröre Karşı Tek Vücut

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal ile Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, sosyal medya hesapları üzerinden Ankara'daki terör saldırısını kınadı.

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal ile Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, sosyal medya hesapları üzerinden Ankara'daki terör saldırısını kınadı.

Siyasetçiler, Ankara'daki terör saldırısına ilişkin tepkilerini sosyal paylaşım sitesi Twitter hesaplarından paylaştı.

Başbakan Yardımcısı Akdoğan, "Canlarımıza kasteden, masum sivilleri katleden alçaklar bunun bedelini ağır ödeyecekler. Allah hayatını kaybeden kardeşlerimize rahmet etsin" ifadesine yer verdi.

"Vakit birlik-dirlik vaktidir"

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, şu mesajı verdi:

"Terörün,terör örgütlerinin ve teröristlerin rengi, dili, vatanı, dini, mezhebi, ideolojisi, hedefi ne olursa olsun teröre karşı birlik olmalıyız. Ama, ancak, fakat ve lakin demeden hep birlikte teröre, terör örgütlerine, teröristlere, terör eylemlerine, kan ve şiddete hayır demeliyiz. Terör saldırılarını yapanlar, yaptıranlar ile hükümet zarar görebilir diye terör saldırılarına sevinenler, insanlığın yüz karası alçaklardır. Gelin, siyasi, fikri, dini ve diğer bütün farklılıklarımızı bir tarafa bırakıp, terör karşısında yek vücut olalım. Vakit, birlik-dirlik vaktidir. Gelin, insanımızı birbirine düşürmek isteyen kirli projelere, birbirimize daha çok sevgi ve saygıyla sahip çıkarak 'hayır' diyelim."

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ramazanoğlu, Kızılay'da gerçekleştirilen alçak terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, yaralılara şifalar diledi. Ramazanoğlu, "Bu saldırı, milletimizin birliğine yapılmış bir saldırıdır. Vatandaşlarımıza sağduyu çağrısı yapıyor, kenetlenmeye çağırıyorum. Başımız sağolsun" ifadesini kullandı.

Ankara'daki alçak saldırıyı lanetleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, "Milletimizin başı sağolsun. Terör ve destekçilerine lanet olsun. Biz birlik ve beraberliğimizle bunların üstesinden geleceğiz" ifadesini kullandı.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Milletimizin başı sağolsun. Sabır, metanet diliyorum. Milletçe birlik ve beraberlik içinde bunların da üstesinden geleceğiz" açıklamasında bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Fatma Güldemet Sarı Yalçın Akdoğan Bekir Bozdağ Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title