Haberler

Türkiye-Slovakya Maçından Notlar

-

millierin İLK SBINAVI

TÜRKİYE A Milli Takım,yeni dönemin startını bugün Hollanda ve Almanya gibi devleri yendiği Bursa'da verdi. Ay yıldızlı ekip yeni teknik direktörü Abdullah Avcı yönetimindeki ilk maçına Slovakya ile oynadı.

KADIN VE ÇOCUKLAR'DAN BÜYÜK İLGİ

Türkiye-Slovakya özel maçını kadınlyar ve 16 yaş altı çocuklar ücretsiz izledi. Ücretsiz bilet dağıtımına ilgi yoğun oldu. Bursaspor maçlarında da kullanılan kadın-çocuk tribününden ayrılan yerler büyük ölçüde doldu.

Bursa UĞURLU GELİYOR

A milli takım, Slovakya ile yapacağı özel maçla birlikte Bursa'da 8'inci kez sahaya çıktı. Milli takım, Bursa Atatürk Stadı'nda şimdiye dek yaptığı 7 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. 5'i resmi, 2'si özel bu maçlarda rakip fileleri 7 kez havalandıran ay-yıldızlı ekip, kalesinde ise 5 gol gördü.

Bursa Atatürk Stadı'nda son maçını 14 Ekim 2009 tarihinde Ermenistan ile yapan ay yıldızlılar sahadan 2-0 galip ayrılmıştı. Ayrıca A milli takım Bursa'da Hollanda ve Almanya gibi Avrupa'nın futbol devlerini yenmeyi başardı.

1400 GÜVENLİKÇİ GÖREV YAPTI

Türkiye-Slovakya karşılaşmasında 800'ü polis, 600'u özel toplam 1400 kişi, statta güven görev aldı. Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri mlaç için stat dışında da önlemlerini arttırdı.

DEMİRÖREN GELMEDİ

Futbol Federasyonu'nun yeni başkanı Yıldırım Demirören, A milli takımın ilk maçı için Bursa'ya gelmedi. Mücadelesini izleyecek olan Başbakan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Bülent Arınç da hava muhalefeti nedeniyle Bursa'ya gelemedi. Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ise maçı protokol tribününden takip etti.

DEMİRÖREN'E PROTESTO

Bursalı taraftarlar, Yıldırım Demirören aleyhinde tezahürat yaptılar. Taraftarlar, "Yeter, Yıldırım Demirören yeter" diye gösteri yaptılar.

KAPTAN ARDA

Emre Belözoğlu'nu Slovakya ile oynanan hazırlık karşılaşmasının kadrosuna dahil etmeyen Abdullah Avcı, yeni kaptan olarak Arda Turan'ı belirledi. Arda karşılaşmaya kaptan olarak çıktı.

SERDAR AZİZ KADRODAN ÇIKARILDI

Slovakya ile bu akşam özel maçta karşı karşıya gelecek A Milli Takım'da Bursasporlu Serdar Aziz, kasığındaki sakatlık nedeniyle aday kadrodan çıkarıldı. Sol kasığında zorlanma olan Serdar Aziz'in bugün yapılan son muayenesinde sakatlığının Slovakya maçında oynamasına engel olduğu belirlendi.

SLOVAKYA'DA TANIDIK İSİMLER

Slovakya milli takımının kadrosunda Beşiktaş'tan Holosko, Fenerbahçe'den Stoch, Trabzonspor'dan Cech, Kayserispor'dan Pekarik ve Bursaspor'dan Sestak şyer alydı. Pekarik ve Stoch karşılaşmaya ilk 11'de çıktı.

FOTOĞRAFLI - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Hollanda Slovakya Almanya Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Cübbeli Ahmet hangi partiler için oy vermek caiz değildir dedi? Cübbeli'ye göre hangi partiye oy vermek caiz değil? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır'ın son durum ne? Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler? Burak Gürel kimdir? Memleket Partisi Çanakkale Ayvacık Belediye Başkan Adayı Burak Gürel Kaç yaşında, nereli? Talat Halefoğlu kimdir? Memleket Partisi Bilecik Bozüyük Belediye Başkan Adayı Talat Halefoğlu Kaç yaşında, nereli? Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında? Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli? Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title