Haberler

"Türkiye Şehitleriyle Yürüyor"

Sarıkamış Şehitleri'ni anma programı kapsamında Sarıkamış ilçesinde bulunan İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, kan verdi."Türkiye Şehitleriyle Yürüyor" anma törenleri kapsamında Bayraktepe Kayak Merkezi'nde Erzurum Kan Toplama Merkezi'nce...

Sarıkamış Şehitleri'ni anma programı kapsamında Sarıkamış ilçesinde bulunan İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, kan verdi.

"Türkiye Şehitleriyle Yürüyor" anma törenleri kapsamında Bayraktepe Kayak Merkezi'nde Erzurum Kan Toplama Merkezi'nce başlatılan kan bağışı kampanyasına katılan Bakan Şahin'in ilk olarak kan değeri alınarak tansiyonu ölçüldü.

Tansiyon değeri 15,9 çıkan Şahin, tansiyon değerinin kendisine göre normal olduğunu belirterek, kan vermenin iyi bir davranış olduğunu söyledi.

Herkesin kan vermesi gerektiğine vurgu yapan Bakan Şahin, "Kan kardeşliği herhalde kan vererek en iyi ifade edilebilir. Kardeşliğin ortaya konulmasının en belirgin yollarından birisidir. Kan kime gider, kime fayda verir bilmiyoruz ama bir insana gidecek onu biliyoruz. O kesin. Biz de o düşünceyle verdik kanı" dedi.

Kızılay yetkilileri kan bağışında bulunan Bakan Şahin'e maden suyu ikram etti.

Muhabir: Çağlar Sefertaş

Yayıncı: Erdem Gültekin - KARS

Kaynak: AA / Güncel

İdris Naim Şahin Sarıkamış Erzurum Türkiye Politika Güncel Haberler

title