Haberler

Türkiye Sandık Başında

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oyunu Sapanca ilçesinde kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oyunu Sapanca ilçesinde kullandı.

Özkoç, annesi Gülser Özkoç'la oylarını kullanacakları Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Sapanca Turizm Meslek Yüksekokuluna gelerek, okulun bahçesinde vatandaşlarla sohbet etti, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Daha sonra 1060 numaralı sandıkta oyunu kullanan Özkoç, sandık görevlileriyle selamlaştı. Özkoç'un annesi Gülser Özkoç da aynı sandıkta oyunu verdi.

Engin Özkoç, oy kullanmasının ardından yaptığı açıklamada, seçimlerin ülkeye huzur getirmesini dilediğini söyledi.

Ülkenin huzura, sevgiye ve ayrışmamaya çok ihtiyacı olduğunu vurgulayan Özkoç, şöyle konuştu:

"Sırada beklerken şunu bir kere daha gördük; farklı siyasi partilerden insanlar sıradalar ama birbirlerine ne kadar sevgiyle saygıyla yaklaşıyorlar, kendilerini yönetmek isteyen bir belediye başkanı ve muhtarını seçecekler ve birbirimize sıra veriyoruz, halimizi hatrımızı soruyoruz çünkü bu ülkenin vatandaşlarıyız. Yerel yönetimlerdeki seçimlerin farklı bir şekilde ülkemize huzur getireceğine inanıyorum."

Engin Özkoç, seçimlere yoğun katılım olduğun ve bunu arzu ettiklerini aktararak, "Vatandaş olarak eğer ülkemizde yaşadıklarımızdan hoşnut, mutlu değilsek, sıkıntılar yaşıyorsak bunu en iyi ifade edebileceğimiz yer milletin hakkı olan sandıktır. O sandıkta insanlarımız gelip vatandaşlık görevini yapıp, daha iyi bir yönetime layık olduklarını gösterecekler, bu bunu gösteriyor. Oyunu kullanan herkese çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Engin Özkoç Sapanca Sakarya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title