Haberler

Türkiye Şampiyonası Kürek Yarışları Sona Erdi

Sapanca Gölü Kırkpınar Parkurunda Yapılan Türkiye Şampiyonası Kürek Yarışları Sona Erdi.

Sapanca Gölü Kırkpınar parkurunda yapılan Türkiye Şampiyonası Kürek Yarışları sona erdi.

Büyükler, Hafif Kilolar, Gençler ve Yıldızlar olmak üzere 4 kategoride yapılan şampiyonaya 24 kulüpten 600 sporcu katıldı. Şapmiyonada Fenerbahçe takımı 11, Galatasaray 3, Sakarya 2, Deniz İşletmesi 1, Şişecam Çukurova 1, Beşiktaş 1, ODTÜ 1, Fethiye Belediyesi 1, Ankara Üniversitesi 1'er kupa aldılar. Büyük A Erkekler 8 Çift'te kupayı ise Galatasaray takımı kazandı.

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Vedat İrdelp, "Galatasaray Yıldızlarda da Türkiye Şampiyonu oldu. Türkiye'de Yıldızlarda şampiyon olmak, ileride bizim A Takımı için çok önemli. Bu bizim için gurur kaynağı, kıvanç noktası oldu. A Takımımızın çok çekişmeli bir 8 Tekten sonra şampiyon olması camiaya hayırlı olsun" dedi.

Kürek Federasyonu Başkanı Çetin Öztürk ise, "Çok güzel sonuçlar elde edildi. Oldukça çekişmeli karşılaşmalar oldu. Buralarda uluslar arası derecelere yakın dereceler görüyoruz. Önümüzdeki günlerde İskoçya'da 23 yaş altı Dünya Şampiyonası var. Bir ekibimizden dünya, diğer ekibimizden ise finalde yarışmalarını istiyoruz. 26 Ağustos'ta ise Dünya Büyükler Şampiyonası var. Oradan da bir ekibimizi olimpiyatlara taşımak istiyoruz. Şu anda oldukça yüksek katılım sözkonusu. 600 sporcu, Türkiye'nin 6 bölgesinden

24 tamı burada mücadele etti. Çok güzel sonuçlar elde edildi. Bir yılın emeğinin karşılığını aldılar" diye konuştu.

Şampiyon olan Galatasaray Takımının Kupasını, Kürek Federasyonu Başkanı Çetin Öztürk verdi. Sporcular büyük sevinç gösterisi eşliğinde kupayı alarak, şampiyonluklarını göle atlayarak kutladılar.

Kürek Türkiye Şampiyonasında alınan sonuçlar ise şöyle:

"Genç C Bayan 4 Çifte

1. Fenerbahçe

2. Tuzla Denizyıldızı

Büyük A Erkek Tek

1. Galatasaray

2. Fenerbahçe

Büyük A Erkek 1 Çifte

1. Fenerbahçe

2. Galatasaray

Büyük A Erkek 2 Çifte

1. Galatasaray

2. Fenerbahçe

Büyük A Erkek 4 Tek

1. Beşiktaş

2. Fenerbahçe A

Genç A Erkek 2 Tek

1. Ankara Üniversitesi

2. Galatasaray A

Genç A 1 Çift 1. Eleme

1. Sakaryaspor A.Ş

2. Şişecam Çayırova

Genç A Erkek 1 Çift 2. Eleme

1. Fehtiye Belediyesi A

2. Denizcilik İşletmesi

Genç A Erkek 2 Çift 1 . Eleme

1. Fenerbahçe B

2. Şişecam Çayırova

Genç A Erkek Çift 2. Eleme

1. ODTÜ A

2. Fenerbahçe A

Büyük Bayan 4 Çifte

1. Fenerbahçe

2. Şişecem Çayırova

Genç A Erkek Tek

1. Fenerbahçe

2. Anadolu Hisarı İdmanyurdu

Büyük A Erkek 4 Çifte

1. Fenerbahçe A

2. Galatasaray

Genç C Bayan 1 Çifte

1. Fenerbahçe

2. ODTÜ

Genç C Bayan 2 Çifte

1. Fenerbahçe

2. Fethiye Belediyesi

Büyük A Erkekler 8 Çifte

1. Galatasaray

2. Fenerbahçe

Büyük A Bayan 1 Çifte

1. Fenerbahçe

2. ODTÜ

Büyük A Bayan 2 Çifte

1. Fenerbahçe

2. Galatasaray

Genç A Erkek 8 Tek

1. Fenerbahçe

2. Galatasaray

Kıdemliler 4 Çifte

1. Can Bamyacıoğlu, Hakan Çelen, Hüseyin Turoğlu, Levent Avat

2. Sadettin Haymana, Miraç Tombaz, Birol Çetin, Can Çakmak

Genç A Erkekler 1 Çifte

1. Sakaryaspor A.Ş

2. Fethiye Belediye A

Genç A Erkekler 2 Çifte

1. Şişecam Çayırova

2.ODTÜ A

Kıdemliler 8 Tek

1. Hasan Tayfun, Hüseyin Turoğlu, Hakan Çelen, Fatih Örer, Levent Avat, Belgin Kabasakal, Metin Pak, Gökhan Başaran, Ceyhan Özler

2. Mete Gülhan, Tuncay Kocabıyık, Erkut Oğultürk, Yüksel Taşçı, Yalçın Özcan, Tolga Özler, Fatih Arıman, Mustafa Subaşı, Mehmet Oktar

Genç A Erkekler 4 Çifte

1. Denizcilik İşletmeleri

2. Sakaryaspor A.Ş

(MK-AK-EYB-ÖK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konfernas Ligi 19 Nisan Cuma)? 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! UEFA ülke puanı sıralaması! (GÜNCEL) 19 Nisan Türkiye güncel ülke puanı sıralamasında kaçıncı sırada?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title