Haberler

Türkiye Şampiyonası Aksaray'da Başladı

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen "Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası" Aksaray'da başlarken, Merkez Dağılgan Spor Salonu önünde gerçekleştirilen organizasyonda, 5 kategoriden 153 sporcu, 8 ve 12 bin metrelik parkurda zamana karşı yarıştı.

Şampiyonada, 72 sporcunun katıldığı Yıldız Erkekler A kategorisinde 17 dakika 12 saniyeyle Alihan Demirbağ, 49 sporcunun katıldığı Yıldız Erkekler B kategorisinde 12 dakika 24 saniyeyle Muhammed Ali Uğuz, 9 sporcunun katıldığı Büyük bayanlarda 19 dakika 19 saniyeyle Semra Yetiş, 6 sporcunun katıldığı genç bayanlarda 13 dakika 27 saniyeyle Ayşenur Turgut, 17 sporcunun katıldığı yıldız bayanlarda ise 13 dakika 5 saniyelik dereceyle Zeynep Ezgitekinoğlu birinci oldu.

Şampiyonanın Yarış Komiseri Bülent Aydek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 153 sporcunun zamana karşı yarıştığını belirterek, şunları kaydetti:

"Sporcular en iyi zamanı yakalamaya çalışıyorlar. Herkes kendisi yarışıyor. Grup halinde bir yarış yok. En iyi zamanla yarışan şampiyon olur. Oldukça önemli bir müsabaka. Yarın devam edecek yarışmalarda da birinci olan, Türkiye Şampiyonu olacak. Buralarda dikkati çeken sporcular, antrenörler aracılığıyla milli takıma çağrılacak. Ancak bu yarışma milli takım seçmesi olarak algılanmasın."

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Muhammed Ali Aksaray Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title